Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Romantic ruffles

[show_shopthepost_widget id=”2563740″][show_shopthepost_widget id=”2563747″]

Blouse: H&M / Riempje: Forever 21 / Boyfriend jeans: Mango / Tas: Guess via Duifhuizen / Sneakers: Puma Heart Basket / Oorbellen: sbtl. Amsterdam / Kettinkjes: Names4Ever & My Jewellery / Ring: My Jewellery / Horloge: Ikki / Armbanden: Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, ModeMusthaves & My Jewellery

Fotografie: Mira Tells

Ben jij weleens naar Hortus Botanicus in Amsterdam geweest? Gisteren was voor mij de eerste keer, maar ik vraag me af waarom ik hier niet eerder naartoe ben geweest. Samen met een select groepje andere beauty-pers woonde ik een exclusief event van Oright bij. Oright is een natuurlijk haarmerk met 150 verkooppunten in Nederland. Het is een luxe kappersmerk dat gebruik maakt van enkel duurzame, biologische én recyclebare ingrediënten – helemaal mijn ding. De Hortus Botanicus was hier natuurlijk het perfecte decor voor.

Er komt nog een review online over de producten van Oright, dus stay tuned! Voor nu laat ik jullie graag mijn outfit zien. Ik ben helemaal fan van de ruffle-trend en had deze paarse blouse van H&M al een tijdje op het oog. Hij heeft lekker opvallende ruches op de schouders en heeft een wat korter, rechter model wat me perfect leek met een boyfriend jeans. De blouse is er ook in het blauw, die ga ik zeker ook nog even scoren ;-).

Ik ben normaal gesproken niet zo’n sneaker meisje maar mijn hart gaat wél sneller kloppen van witte sneakers met een girly detail. Bijvoorbeeld deze geborduurde sneakers die ik non-stop draag, maar deze week voegde ik de Puma ‘Heart Basket’ aan mijn collectie toe! Deze witte lak sneaker is superleuk te dragen omdat er 2 verschillende soorten veters in de doos zitten. Om de look wat gedetailleerder te maken voegde ik een smal riempje, mijn oudroze Guess tas en mijn favoriete sieraden toe. Wat vind jij van de look? Fijn weekend babes!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”353747″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Romantic ruffles”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven