Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Casual Monday

[show_shopthepost_widget id=”2548720″]

Blouse: ModeMusthaves / Jeans: Mango / Riempje: Forever 21 / Tas: H&M / Pom pom: H&M / Sneakers: Missguided via Zalando / Oorbellen: Accessorize / Ketting: Names4Ever / Horloge: Ikki / Armbanden: Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, ModeMusthaves & My Jewellery

Fotografie: Sandra / Esseremoda

Good morning babes! Hoe was jullie weekend? Die van mij gezellig druk, want zaterdag werkte ik overdag en ging ik ‘s avonds lekker tapas eten, gisterochtend was het weer tijd om outfit foto’s te maken samen met Sandra! Ik ging voor deze lichte, lenteachtige look en combineerde mijn nieuwe boyfriend jeans van Mango – trend alert – met een andere lentetrend: de blouse met parels. Dit voorjaar gaan we namelijk heel veel parels op kledingstukken zien.

De blouse en jeans zijn beide eenvoudig maar wel met een twist: de jeans bestaat namelijk uit 2 verschillende tinten denim en de blouse is natuurlijk bewerkt met pareltjes. Ik voegde hier nog een tas met patches en mijn witte sneakers met embroidery aan toe en dan kom ik toch wel uit op mijn ideale lente-outfit. Nieuw in mijn sieradencollectie is deze mooie hartjesketting van Names4Ever.

Ik ben gek op gepersonaliseerde sieraden en bij Names4Ever vind je niet alleen prachtige losse hangers- en bedels, maar bijvoorbeeld ook fotosieraden. Bij Names4Ever vind je unieke, persoonlijke sieraden waarmee je een herinnering tastbaar kunt maken. Alle sieraden zijn hier verkrijgbaar in zilver en goud, en ik heb mijn kettinkje naar wens verguld laten maken. Het fijne vond ik dat ik mijn ketting ook zelf mocht kiezen, ik ging voor de subtiele bolletjes-ketting.

Zijn jullie ook zo’n fan van persoonlijke sieraden? Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn outfit en ik wens je natuurlijk een goed begin van je nieuwe week toe.

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”352888″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Names4Ever.

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Casual Monday

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven