Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Pink leopard

12356Sweater: Forever 21 – Blouse, jeans, oorbellen & ketting: H&M – Loafers: Zara – Tas: Accessorize – Riempje: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes, Pracht, Barong Barong & H&M —
Foto’s: Mauricio Plein–

Het is Sweater Weather! Vandaag laat ik je een mooie Fall outfit zien waarin ik mijn nieuwe Forever 21 sweater draag. Hij heeft de perfecte kleur roze en is helemaal leuk te stylen met mooie statement accessoires! Ook mijn prachtige ketting en oorbellen heb ik nieuw, en zijn beide van H&M. Door leopard loafers onder je outfit te dragen maak je het geheel wat pittiger. Wat vind jij van mijn look? Happy Friday!

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Pink leopard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven