Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Primark & National Glamour Day

234567Vandaag deel ik mijn nieuwe aankoopjes van de afgelopen weken met jullie. Zaterdag was het natuurlijk National Glamour Day, en ik ging personal shoppen met een lieve klant. Ik kom dan altijd in de verleiding om zelf ook wat musthaves mee naar huis te nemen! Bij H&M scoorde ik een supermooie nude blouse en sieraden, en ook bij Forever 21 slaagde ik heel goed. Ik kocht er een roze sweater met zilveren kraaltjes, een fake fur gilet in bordeaux en het supermooie bordeauxrode jurkje. Zo’n jurkje zocht ik al een tijdje sinds ik er één bij Nikkie Plessen had gespot.

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij de exclusieve persopening van Primark Arnhem en we kregen een giftcard van 50 euro, superfijn. Ik kocht een mooie steenrode blouse, een sequin kussen, wat ondergoed en een pyjama, sieraden en leuke items voor mijn vriend omdat de mannenafdeling ook zeer leuk was. Jullie gaan bovenstaande items zeker terug zien in de komende outfitposts! Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Sweater, faux fur gilet & jurkje: Forever 21 – Nude blouse, laarsjes, oorbellen & nude ketting: H&M – Blouse, kussen, armband & zwarte ketting: Primark – Leopard en bordeaux armbanden: Costes Fashion

Styled by Romy

2 gedachten over “SHOPLOG: Primark & National Glamour Day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven