Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Marbleness

0203040506070809010Marble blazer: Costes Fashion – Top, oorbellen, tashanger & shaping jeans: H&M – Tas: Zara – Cut-out boots: Sacha Shoes – Kettinkjes: GRRRL & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves & Fashion by Fleur

Foto’s: Mauricio Plein

Afgelopen zaterdag ging het weer helemaal mis; ik liep ‘onschuldig’ een rondje door de stad, en besloot Costes binnen te lopen. Ik had namelijk een supermooie, marmerprint blazer gezien. En ja hoor, daar hing hij, ook nog eens in mijn maat. In een mum van tijd rekende ik de blazer af, in mijn hoofd alvast bezig met het maken van sets met dit jasje. Ik ben helemaal gelukkig met mijn marble blazer, helemaal omdat hij zo veelzijdig te combineren valt. Vandaag draag ik er een bronskleurige H&M-top onder, en mijn shaping jeans die ik ook bij H&M kocht. Met deze skinny ben ik echt ontzettend blij. Hij shapet weliswaar niet echt, maar ik heb nog nooit een skinny gehad die zó lekker zit.

Verder draag ik mijn comfy laarsjes van Sacha Shoes, die jullie inmiddels wel kennen. Ik besloot mijn outfitje lekker te ‘breken’ met een donkergroen chain tasje van Zara, met daaraan mijn fluffy tashanger van H&M. Met wat subtiele, gelaagde kettinkjes, een paar opvallende oorbellen en mijn favo armbandjes heb ik de look afgestyled. Wat vinden júllie van mijn marmeren blazer?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1092216″]

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Marbleness

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven