Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lingerie dress

0duifhuizen020duifhuizen030duifhuizen040duifhuizen050duifhuizen060duifhuizen070duifhuizen080duifhuizen09Bomberjack: Pull & Bear / Slip dress: Object / Tas: Guess via Duifhuizen / Overknees: Otto / Oorbellen: H&M / Kettinkjes: Beadies Amsterdam, Take what you need & GRRRL / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: ModeMusthaves, Mi Moneda, The Rubz & Rosewholesale

Fotografie: Blossom Creutzburg

Als je mij vraagt naar mijn favoriete trends van dit najaar heb ik er 2 hele duidelijke, namelijk de slip dress en overknee laarzen. De slip dress werd deze zomer al volop gedragen op een wit T-shirt, maar kan in het najaar door gedragen worden onder bijvoorbeeld een grof gebreid vest of, zoals in mijn geval, een bomberjack. Doordat de jurk van Object van zichzelf al vrij sexy is vind ik een ruimvallend jasje er wat stoerder op staan. De bomber die ik hier aan heb kocht ik laatst bij Pull&Bear, en is vanwege de roze kleur natuurlijk helemaal mijn ding. Dan even naar de tas, want dat is waar het allemaal om draait vandaag. Duifhuizen tassen & koffers daagde mij namelijk uit om een tas te kiezen waar ik mijn ultieme outfit omheen zou stylen.

Zo gezegd, zo gedaan, en ik moest eerlijk gezegd vrij lang nadenken over mijn keus. Het zou namelijk eerst de Furla ‘Metropolis’ worden in glitter goud, maar bij nader inzien is deze prachtige ‘Cate’-tas van Guess een veel betere optie. Hij kan het hele jaar door gedragen worden, is van topkwaliteit en heeft de perfecte kleur roze. Het is een tas van een heel fijn formaat – niet enorm, maar ook zeker niet te klein. Hij is al heel wat dagjes met me mee geweest en past bij iedere outfit.

Mocht je lekker willen shoppen bij online bag heaven Duifhuizen voor merken als Fabienne Chapot, Calvin Klein, DKNY en Liu Jo, neem dan gerust een middag, nee, de hele dag de tijd. Je wilt alles hebben, ik waarschuw je! Wat vind jij van mijn prachtige, nieuwe tas? En van mijn outfit?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1984000″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Duifhuizen tassen & koffers.

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Lingerie dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven