LOOK OF THE DAY: Light blue & Leather

12346789Vest & tas: Primark – T-Shirt: Costes Fashion – Leren broek, enkellaarsjes & riem: H&M – Ketting: FashionMania – Oorbellen: Accessorize – Ring: Forever21 – Horloge: Naf Naf – Armcandy: H&M, Accessorize, Lobi Beads & My Unique Style —
Foto’s: Mauricio Plein

I’m back! Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben, heeft Styled by Romy een complete metamorfose ondergaan! Mijn blog en website zijn nu nog sneller en hebben een compleet nieuw design gekregen! Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat en deel vandaag met jullie een heerlijke Fall-look! Deze look werd afgelopen zaterdag geschoten na een heerlijk dagje personal shoppen samen met een vaste klant in Amsterdam. We zijn zeer goed geslaagd en hebben een complete wintergarderobe geshopt. Naast prachtige vesten, knitwear, printed broekjes en fake furs, hangt er ook een schitterende nieuwe winterjas in haar kast. Ik word altijd helemaal blij van happy customers!

Ik draag hier mijn favoriete Primarkcardigan; heerlijk lang en de perfecte kleur lichtblauw. Dit najaar moet jij zeker een pastelkleurige cardigan in je kast hebben! Ik combineer hem hier wat meer relaxed met een quote T-Shirt van Costes Fashion en een fijne leren skinny. Heb je die mooie enkellaarsjes al gespot? De Susannah boots van Chloé staan al járenlang bovenaan mijn wishlist; tot die tijd vind ik dit perfecte knock offs. Wat vind jij van mijn vernieuwde site én look?

3 Comments
 • Marky
  september 29, 2014

  Wat een metamorfose! Jouw Blog is heel mooi geworden!
  Ik vind de combinatie van stoere zwarte leren broek met zachte pastel cardigan erg leuk! De Pastel Trend ga ik ook zeker en met veel plezier dragen aankomend seizoen!
  Veel plezier met het schrijven op je nieuw mooi plekje! 🙂
  xx, Marky
  http://www.mypinkboudoir.eu

 • Tessa
  september 30, 2014

  Leuke outfit zeg!!

 • Tessa
  september 30, 2014

  Leuke outfit zeg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *