Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Opening Primark Arnhem

234567891011121314Gisteren was het zover; Primark Arnhem opende haar deuren! Ik was uitgenodigd om bij de exclusieve pers-opening te zijn en mocht met een select groepje genodigden als eerste naar binnen.Dit is alweer het tiende filiaal van Primark in Nederland. Het filiaal in Arnhem is het grootste filiaal in Nederland, en dat was te zien. De winkel heeft namelijk een oppervlakte van 5.600 vierkante meter. De twee verdiepingen zijn tot aan het plafond gevuld met dames -en herenmode, accessoires, interieur en kids.

Om 9:15 werd de pers ontvangen met een fijn ontbijtje. Daarna dook ik natuurlijk meteen de winkel in om lekker te shoppen. Net als de voorgaande keren kregen we een giftcard ter waarde van 50 euro! Ik ben dus zeer goed geslaagd. Ik scoorde een heerlijke pyjama met eekhoornprint, ik ben namelijk compleet verslaafd aan de pyjama’s en onesies van Primark. Ik nam ook nog wat fijne interieurspullen mee zoals een sequin kussen. Verder shopte ik nog de steenrode blouse op de foto, wat mooie sieraden en ondergoed. Ook voor mijn vriend moest ik natuurlijk wat meenemen; de herenafdeling is goedgevuld! Primark Arnhem is nu al een succes als je het mij vraagt! Word jij ook zo hebberig van de foto’s?

Styled by Romy

4 gedachten over “EVENT REPORT: Opening Primark Arnhem

  1. Hi Girl!

    Compliment voor je hele leuke blog, mooie layout. Super leuk dat je naar de primark opening mocht, het ziet er erg mooi uit. Ik woon zelf in Zaandam dus ik kan snel naar de pri! Top winkel.
    Ik vroeg me af hoe je op de perslijst komt van de primark.. Zou je me daar misschien mee willen helpen?

    xoxo Jamilla Smit <3

  2. Echt super gaaf, dat je als pers naar binnen kunt bij openingen van nieuwe Primark winkels, best wel een beetje jaloers. Leuk blog ook, ga je altijd naar Primark Arnhem?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven