LOOK OF THE DAY: Leopard boots

234567Vest: Culture via Moderood – Top: Very by Vero Moda – Jeans & faux fur tashanger: H&M – Tas: Zara – Riempje: Forever 21 – Enkellaarsjes: Gabor via Dungelmann – Hoed: Elise Store – Initial earring: ModeMusthaves – Ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Costes Fashion, ModeMusthaves & C for Classy

Foto’s: Marlous Mondt – Studio Mondt

Toen ik deze leopard enkellaarsjes van Gabor tegen het lijf liep, was het meteen heel cliché liefde op het eerste gezicht. Elk najaar zocht ik stad en land af voor de perfecte luipaard-laarsjes, maar tot nu toe mocht het niet baten. Nu ik deze laarsjes gevonden heb, doe ik ze niet meer uit. Ik heb ze namelijk net, maar draag ze onder vrijwel iedere outfit. Vandaag heb ik mijn leopard beauties gecombineerd met mijn favoriete vest in een prachtige roestkleur. Daaronder draag ik een zijden top en mijn H&M-shaping jeans. Ik heb nog nooit zo’n comfortabele jeans aangehad – echt een aanrader! Verder draag ik een donkergroene tas van Zara waarvan ik de kleur supermooi vind staan bij de kleur van mijn vest.

Ik draag niet zo vaak hoeden, maar bij wind en regen vind ik het dé oplossing. Dit is mijn enige hoed, maar ik wil er zeker meer gaan shoppen, ook omdat ik nu wat langer haar heb en ik een hoed hier mooi bij vind staan. Ik kocht mijn flaphoed bij Elise Store; een superleuke boetiek in Amersfoort. Dit outfitje is voor mij een zeer welkome afwisseling na alle party-outfits. Eindelijk weer eens een comfortabele look! Wat vind jíj van mijn outfitje, en van mijn nieuwe laarsjes?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1303579″]

3 Comments
 • Brittany
  december 29, 2015

  Ik ben gek op luipaarden print! Ik wil die schoenen ook!

 • Iep
  december 29, 2015

  Je schoentjes vind ik geweldig!!!!!!
  En in combinatie met de outfit nog leuker!
  Liefs Iep xo

 • Patricia
  december 29, 2015

  Love it!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *