Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Leave your Hat On

23Cardigan, top & hoed: SuperTrash – Broek, riem & enkellaarsjes: H&M – Oorbellen & ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, ModeMusthaves & Chavelly via Jewelgift–
Foto’s: Soumia Aroug / La Palmerie

Als personal shopper weet ik in vrijwel iedere grote stad wel de leukste boetiekjes en shop-adresjes te vinden. In mijn hometown Utrecht stop ik altijd even bij La Palmerie, mijn favoriete Utrechtse boetiek met merken als Nikkie by Nikkie Plessen, SuperTrash, Yaya, American Vintage en Aaiko. Eigenaresse Soumia is inmiddels een vriendin geworden en gisteren liep ik weer even binnen om wat leuke nieuwe kleding en accessoires te passen.

Het zijn misschien minder outfitfoto’s dan normaal, maar ik wilde deze superleuke look toch even laten zien. Ik draag hier een lekker groot vest van SuperTrash, die ik combineer met een metallic top van hetzelfde merk. Alles wordt nu eenmaal mooier met metallic! Met een leren broekje is deze outfit wat meer comfi. Ook de enkellaarsjes zijn zeker een favoriet uit mijn kast. Ik draag nooit hoeden, maar ben aangenaam verrast! Deze van SuperTrash is er ook in het armygroen, ik kon eigenlijk niet kiezen!

Gisteren was een heel druk dagje, zoals je wel op social media hebt kunnen lezen werd ik ‘s morgens geinterviewd en op de foto gezet door NRC Next. Tegelijkertijd stylede ik mijn vaste personal shopklant Martine in de mooiste feestlooks. Daarna weer terug naar Utrecht voor (nog) een interview en een fotoreportage voor het AD. Een superleuke maar hectische dag! Beide kranten komen volgende week uit, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Wat vind jij van mijn outfit?

Shop the Look

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Leave your Hat On

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven