Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Glitter & Pastel

2345678Rendiertrui & rokje: H&M – Quote bracelet, army trui & sjaal: Costes Fashion – Sokken: Pull & Bear – Name bracelet: Chavelly–

Oops, I did it again..Afgelopen week heb ik weer geshopt! Ik had mezelf nog zo voorgenomen om even een winkelstop in te lassen, maar helaas. Tijdens het shoppen van kerstcadeautjes voor mijn geliefden, kwam ik ook wat mooie kleding en accessoires voor mezelf tegen. Dit is wat ik afgelopen week heb gekocht.

De trui met rendier had ik al een tijdje op het oog, en stond afgelopen week dan eindelijk in mijn maat op H&M.com. Ook klikte ik het off-white, brokaten rokje naar huis; dit rokje zal ik dragen op Eerste kerstdag met een prachtige paillettentop! De legergroene lurex trui en de roségouden armband kreeg ik cadeau van mijn lieve moeder, beide van Costes. De trui is in de sale en ging van 59,95 naar 19,95, echt een koopje! De lurex-sokken van Pull & Bear vond ik te mooi om te laten liggen. Sokken zijn op dit moment ook een hot item; ze mogen gezien worden. Dan kun je maar beter mooie hebben!

De name bracelet kreeg ik cadeau van Jewelgift, en is van Chavelly. Dit is natuurlijk echt het ideale kerstcadeautje! Supermooi als cadeau voor een geliefde -of voor jezelf. De oversized sjaal scoorde ik bij Costes in de sale, voor maar 25 euro. Ik zocht al een tijdje naar een grote wrap sjaal en deze is heerlijk warm! Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn aankoopjes, wat is jouw favoriet?

Styled by Romy

2 gedachten over “SHOPLOG: Glitter & Pastel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven