Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: MBFWA look

River Island midi dress / Giuseppe Zanotti block heels / Lodis gouden clutch / Marc by Marc Jacobs horloge / Lord & Taylor quartz ring / Kate Spade oorbellen / Mango bangles / Skinnydip London phone case / Charlotte Tilbury gezichtspoeder & lipstick / ModeMusthaves stone bracelet

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is weer van start gegaan, en vanavond zal ik samen met mijn zusje aanwezig zijn bij mijn favoriete show – de show van Monique Collignon. Omdat dit bij mij altijd de nodige outfitstress oplevert, en misschien voor jullie ook wel, besloot ik alvast een outfitje te shoppen dat ik maar al te graag zou willen dragen. Aangezien Monique altijd zeer vrouwelijke shows geeft, vond ik het wel toepasselijk om een girly look bij elkaar te stylen. Ik heb gekozen voor een roze, kanten jurkje van River Island met hakken van Giuseppe Zanotti (nu in de sale!). De afstyling zit hem natuurlijk in de roségouden accessoires en een nudekleurig make-upje. Wat vind jij van deze outfit? Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van mijn avonturen vanavond! Fijn weekend girls!

[show_ms_widget id=”35680888″ image_id=”41528480″ width=”664″ height=”460″]

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1751119″]

Styled by Romy

Een gedachte over “INSPIRATIEPOST: MBFWA look”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven