Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: I’ve Fallen for You

23456789Trui: C&A – Rokje, faux fur pom pon & panty: H&M – Crossbody bag & ketting: Primark – Chelsea boots: Sacha Shoes – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Sanne Esther Fotografie

I think I love Fall the most of all, en dus was ik maar wat blij toen ik gisteren een prachtige binnenplaats met de perfecte herfstsetting tegenkwam in Utrecht. Ik sprak af met mijn fotografe Sanne, en we konden het, nadat we hadden genoten van hot chocolate en verse brownies op een verwarmd terras, niet laten om outfitfoto’s te maken in de Utrechtse stadstuin. De herfst is by far mijn favoriete seizoen; ik kan zo intens gelukkig worden van de vallende blaadjes en natuurlijk ook van de warme, cozy herfstkleding in de meest rijke kleuren. Mijn favoriete herfstkleur is bordeauxrood; de trui die ik hier draag kreeg ik afgelopen donderdag tijdens het C&A-event.

Deze trui is natuurlijk ‘typisch Romy’ doordat er een gouden glittertje in verwerkt zit. Ik combineerde mijn trui met een faux leather rokje van H&M, met daaronder een comfortabele panty en mijn nieuwe Chelsea boots die ik kreeg van Sacha Shoes. Heb jij ze al? Naar mijn mening kun je dit najaar niet zónder een paar Chelsea laarsjes. Mijn outfitje heb ik verder afgestyled met mijn nieuwe kroko-print tas van Primark, waar ook mijn statement ketting van is. Voor de verandering draag ik eens een wat sportiever horloge van Casio via Horloge.nl. Ik ben benieuwd naar wat je van mijn look vindt! Ben je ook zo gek op herfstkleuren? Ik wens je een heerlijk weekend toe, voor mij is dit een druk weekend; ik ben samen met mijn vriend aan het verhuizen naar een groter appartement! Wanneer onze nieuwe woning klaar is, ga ik zeker een roomtour voor jullie doen.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1151748″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: I’ve Fallen for You

  1. Dat rood staat je echt heel erg mooi, net als dat smaragd groen wat je laatst droeg. Hele mooie kleur ook weer dit, zeker in combinatie met het leren rokje. Mooi!

  2. Leuke outfit! Staat je erg mooi. De herfst is ook mijn favoriete seizoen; al die prachtige kleuren en zo! Leuk die glittertjes in die trui, over het algemeen ben ik niet zo van de glitters, maar dit is heel subtiel en staat leuk in combi met de bordeaux rode kleur! En het past goed bij de herfst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven