Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Michael Kors heart bracelet via Brandfield

Hello December! De feestmaand is officieel aangebroken, tijd om na te gaan denken over onze kerstoutfits, het kerstdiner en natuurlijk alle cadeaustress die hierbij komt kijken ;-). In mijn vaste rubriek ‘Gift-Guide’ geef ik regelmatig mooie cadeautips voor tijdens de feestdagen, en vandaag heb ik weer zo’n pareltje voor jullie. Voor mij is de ultieme cadeautip een persoonlijk cadeau, afgestemd op de persoonlijkheid- en smaak van degene voor wie het cadeau bestemd is. Met een tijdloos sieraad kun je wat mij betreft nooit de mist ingaan. Ik werd benaderd door online heaven Brandfield; een hebberig makend adresje waar je sieraden, horloges, zonnebrillen en meer accessoires vindt.

0mkbf20mkbf3Je kunt hier terecht voor hem, haar maar ook voor kids, en dat maakt het cadeau-shoppen natuurlijk een stuk makkelijker. Met it-merken als Cluse, Michael Kors, Komono, Paul’s Boutique, Swarovski en Fabienne Chapot is de keuze er enorm. Ik werd benaderd door Brandfield en mocht een prachtig sieraad of accessoire selecteren als ultieme cadeautip. Dat werd natuurlijk deze prachtige heart bracelet van Michael Kors – ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik was al heel lang op zoek naar een tijdloze armband van goede kwaliteit die moeiteloos zou matchen met mijn andere armcandy. De sieraden van Michael Kors waren me al vaker opgevallen vanwege hun meisjesachtige, romantische uiterlijk.

0mkbf4Michael Kors heeft sieraden van Edelstaal, goud, Natuursteen, RVS en meer mooie materialen. Ik koos de heart bracelet, maar ik had keuze uit genoeg ander moois, want Michael Kors heeft ook dunne vriendschaps-armbandjes, luxe bangles bezet met steentjes, schakelarmbanden en studded armbanden. Het kleurenpalet dat Michael Kors gebruikt spreekt mij enorm aan; je ziet er veel roségoud, goud en blush, waardoor de sieraden automatisch een luxe uitstraling krijgen.

0mkbf5Ik heb gekozen voor deze dunne, goudkleurige armband met een hartje met Michael Kors-logo. De bedel is bewerkt met prachtige steentjes. De armband is van zware kwaliteit en wordt geleverd in een heel mooi, chic doosje, feestelijk ingepakt door Brandfield. Mocht je trouwens willen zien hoe ik de armband combineer, check dan even mijn Instagram waar ik het je laat zien. Wat vind je van mijn prachtige armband? Wat is jouw ultieme cadeautip voor een dierbare?

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Brandfield.

Styled by Romy

4 gedachten over “NEW IN: Michael Kors heart bracelet via Brandfield

  1. You’ve made some really good points there. I looked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven