LOOK OF THE DAY: The New Nudes

020304050607Waterfall jacket: Loavies – Top: CultureJeans & laarsjes: Zara – Riem: Primark – Tas: Fashion by Fleur – Ketting: Costes Fashion – Horloge: Naf Naf – Ring: H&M – Armcandy: Primark, ModeMusthaves, Pracht & Costes Fashion /
Pictures: Mauricio Plein /

Heb jij ook zo’n zin in de lente? Ik ben mijn garderobe al aardig lenteproof aan het maken, en heb mijn nude- en pastelkleurige kledingstukken weer lekker in het zicht gehangen. Gisteren had ik een vrij dagje en besloot ik lekker met mijn vriend naar het park te gaan. Ik koos voor een comfortabele maar stijlvolle look.

Ik draag hier een jasje van Loavies, ik ben helemaal blij met deze gedrapeerde waterfall jacket. Mijn prachtige nieuwe top is van het merk Culture, en kreeg ik van de webshop Moderood. Moderood is een nog vrij nieuwe webshop, en verkoopt de prachtigste en ook vrij exclusieve boetiekmerken. De top die ik hier draag heb ik zelf uitgekozen uit de nieuwe collectie van Culture en is gemaakt van een prachtig, luxe materiaal. Moderood heeft op dit moment twee superleuke acties lopen; een winactie en een gratis verzendingsactie. Doe je mee?

De boyfriend jeans die ik hier aan heb kocht ik voor maar 12,99 in de Zara-sale. Ook mijn favoriete laarsjes zijn van Zara. Ik laat de kleur van de laarsjes terugkomen in mijn leopard riem van Primark, en draag een tasje dat ik kreeg van Fashion by Fleur. Ik heb dit keer afscheid genomen van mijn opvallende statement jewellery en koos voor wat fijnere sieraadjes. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een fijn, fashionable weekend!

Shop that Look!

4 Comments
 • Tineke
  februari 7, 2015

  Je vestje en top zijn prachtig! Hele mooie outfit Romy!
  Liefs

 • Dionne
  februari 7, 2015

  Wat een prachtige nude tinten!

 • Kim
  februari 7, 2015

  Wauw Romy wat staan deze kleuren jouw goed!

 • jacqueline
  februari 8, 2015

  prachtig jasje, je benen lijken wat kort in deze jeans, prachtige ring!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *