Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Drippin’ in gold

0Gold20Gold30Gold40Gold50Gold60Gold7Top: Paperbird Concept Store / Rok: Zara / Crossbody bag: Sammydress / Bag charm & oorbellen: H&M / Sneakers: K-Swiss ‘Irvine OG 50th’ / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Costes Fashion, ModeMusthaves, Sammydress & Sacha Shoes

Fotografie: Romy van der Lek

Eergisteren was het weer eens zover – ik liep door de Zara om mijn tijd te doden, maar eindigde natuurlijk weer eens bij de kassa ;-). Zoveel mooie items voor herfst/winter 2016! Ik ging naar huis met een steenrode T-shirt dress en bovenstaande goudkleurige, lurex rok. Ik móest deze rok natuurlijk kopen omdat hij én goud is én een fijne midi-lengte heeft. En natuurlijk omdat hij naar mijn mening perfect matcht met mijn nieuwe K-Swiss ‘Irvine OG 50th’-sneakers. De laatste tijd loop ik steeds meer op sneakers omdat ze zo heerlijk comfy zijn, maar óók omdat ik het leuk vind om met sneakers een casual draai te geven aan bijvoorbeeld een chiquer rokje- of jurk.

Sinds K-Swiss me deze beauties toestuurde, heb ik ze al vaak uit de kast getrokken. Ze zijn superleuk onder een jeans door de blauwe details op de hiel, maar door de crèmekleurige zool ook supermakkelijk te combineren bij alle goud-, crème en nudekleurige items in mijn kast. Love it! Ik ben trouwens helemaal weg van de fotolocatie hierboven, namelijk een superschattig pastelgeel muurtje dat compleet bij mijn outfit paste. Wat vind jij van mijn look, en van mijn nieuwe sneakers?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1881119″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met K-Swiss.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Drippin’ in gold”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven