Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos Compact powder, Buffer brush & Powder brush

Etospoederkwasten2Bij Etos vind je nu veel nieuwe en verbeterde Etos eigen merk make-up. Dit zijn nieuwe en verbeterde formules van topkwaliteit met een prachtige look én feel, zo zegt Etos zelf. Als Etos Friend kom ik maandelijks in aanraking met de nieuwste Etos-lanceringen, maar ook met vertrouwde producten die een must in je basisroutine zijn. Vandaag laat ik je zulke onmisbare producten zien, namelijk de ‘Compact powder’, de ‘Buffer brush’ en de ‘Powder brush’.

Etospoederkwasten3Etospoederkwasten4Etospoederkwasten5Met het gezichtspoeder zou je volgens Etos een perfect skin moeten kunnen creëren, en zou het poeder de perfecte basis voor een flawless make-uplook moeten zijn. Als je last hebt van een (snel) glanzende huid of bijvoorbeeld een vettige T-zone, dan is dit hét poeder voor jou. Op dit soort warme, ietwat broeierige dagen vind ik het zelf altijd fijn om zo min mogelijk make-up op mijn huid te hebben, en laat ik olieachtige producten het liefst achterwege. Om tóch goed voor de dag te komen is een matterend poeder dan een must. Ik ontving het gezichtspoeder in #8043-003 ‘Vanilla’; een poeder voor de lichtere huid met een gele ondertoon – precies mijn huid dus.

Het poeder zit in een plastic, zwart doosje dat ik er eenvoudig maar mooi uit vind zien. Er staat niet veel informatie op de verpakking, maar slechts een paar kleine details. Wél zit er een handig spiegeltje in. Er zit een inhoud van 10g in het doosje en het poeder kost €4,99 per stuk, wat ik een hele vriendelijke prijs vind. Je brengt dit poeder aan met een poederkwast over je gehele gezicht, óf alleen op de vette T-zone. Ik vind dit een fijn en handig product dat qua kleurtoon prima bij mijn huid past. Mocht je een huid met roze ondertoon hebben, dan denk ik dat mijn variant niet zo mooi zal staan. Dit poeder voelt zacht aan op de huid en is zeer makkelijk aan te brengen. Het doet prima wat het belooft, en houdt mijn huid zeker een hele werkdag mat. Wat me ook opvalt is dat mijn huid er heel natuurlijk uitziet; er is niet te zien dat er een laagje poeder op zit.

Etospoederkwasten6Ik had nog nooit met een Buffer brush gewerkt, maar had hier al veel beautybloggers lovend over horen praten. Met een Buffer brush zou je je foundation mooier dan ooit tevoren moeten kunnen aanbrengen, en daar was ik natuurlijk wel benieuwd naar! Deze Buffer brush van Etos kost €7,99 en heeft een fijn, goed in de hand liggend formaat. De kwast heeft een volle maar stevige kop met synthetische, plat afgesneden haartjes. Hierdoor zou de kwast perfect moeten werken bij vloeibare producten als foundation of concealer. Ik ben erg tevreden over deze Buffer brush, omdat hij mijn foundation echt práchtig aanbrengt – als een tweede huid. Aangezien Buffer brushes voorheen vrij moeilijk verkrijgbaar waren in Nederland, ben ik blij dat Etos deze nu heeft!

Etospoederkwasten7De Powder brush kost ook €7,99 en belooft een stralende look in een handomdraai. Door het grotere formaat van de kwast kun je snel een groot oppervlak van je gezicht afpoederen. De haartjes van deze kwast zijn lang en erg soepel, en voelen zeer prettig aan op mijn huid. Door deze soepele haartjes ziet mijn make-uplook er mooi natuurlijk uit, en daarnaast merk ik dat ik ook bronzer heel goed kan aanbrengen met deze kwast. Ik ben erg tevreden over bovenstaande producten; ze zijn nu al niet te missen in mijn beautyroutine! Gebruik jij al kwasten en gezichtspoeder van Etos? Welke basisproducten zijn onmisbaar in jóuw beautyroutine?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Etos Compact powder, Buffer brush & Powder brush”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven