Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Double denim

Doubledenim2Doubledenim3Doubledenim4Doubledenim5Doubledenim6Doubledenim7Doubledenim8Doubledenim9Doubledenim10Spijkerjack: Forever 21 / Pins & jeans: Zara / T-shirt: Bershka / Tas: Accessorize / Bag charms: H&M & Fab. x HEMA / Sunnies: Quay Australia x Chrisspy / Sneakers: Sacha Shoes / Kettinkjes: Take what you need & Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Mi Moneda, ModeMusthaves, The Rubz & Sacha Shoes

Fotografie: Marit Lemmens Photography

De outfit die ik je vandaag laat zien, is perfect voor op zondagen – door de comfortabele, denim items die wel afgestyled zijn met on trend accessoires, krijg je een fijne weekendlook. Ik draag hier een denim jasje van Forever 21, die ik heb opgeleukt met een paar pins van Zara. Verder heb ik mijn favoriete broek van Zara weer aan, gecombineerd met een flamingo T-shirt die ik bij Bershka scoorde. Zo’n double denim-outfit wordt naar mijn mening vele malen leuker wanneer je er een humoristische draai aan geeft. Dat doe ik dus door middel van pins op mijn jasje, een flamingo T-shirt en de 2 schattige bag charms aan mijn tas. Een wit sneakertje maakt de look helemaal compleet. Stijlvol, on trend en toch comfortabel, wat vind jij van de outfit van vandaag? Ik wens je een heerlijke zondag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1665708″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Double denim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven