Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Batiste ‘Cherry’, ‘Wild’, ‘XXL volume’ & ‘Dark & brunette’ droogshampoo

2Droogshampoo is misschien wel mijn favoriete haarproduct, omdat je er zo’n mooie textuur- en volume mee kunt creëren. Ik heb vrij veel en lang haar, maar op sommige dagen mag er wel wat meer stugheid en volume in zitten. Daarbij is Batiste ideaal, want dit is al jarenlang mijn favoriete merk op het gebied van droogshampoo. Mijn persoonlijke aanraders zijn de varianten ‘Blush’ en ‘Tropical’, maar de geuren die ik je vandaag ga laten zien, heb ik nog niet eerder geprobeerd. Batiste stuurde me de varianten ‘Cherry’, ‘Wild’, ‘XXL volume’ & ‘Dark & brunette’ toe, en daarover geef ik vandaag kort mijn mening. Deze 4 flessen hebben elk een inhoud van 200 ml en een adviesprijs van €5,00 – deze prijs kan per verkooppunt verschillen.

36‘Cherry’ als eerste, komt in een felblauwe fles met daarop, heel toepasselijk, koraalkleurige kersjes afgebeeld. Deze fruitige variant doet haar naam eer aan, want deze droogshampoo heeft een erg zoete geur waar je van moet houden. Wat mij opvalt is dat ‘Cherry’ bij mij absoluut geen witte waas achterlaat. Ook voelt deze droogshampoo heel verkoelend aan op mijn hoofdhuid, wat met name bij warm weer lekker verfrissend werkt. Dan de variant ‘Wild’, die in een superleuke luipaardverpakking komt. ‘Wild’ heeft een vrij aanwezige geur, die ikzelf niet per sé prettig vind. De geur doet mij nog het meeste denken aan een hele sterke haarlak. Deze beestachtige variant doet zijn werk verder prima, maar geeft mijn haar helaas niet opvallend veel textuur- of volume.

54Mijn absolute favoriet is ‘XXL volume’, die ik het liefste elke dag gebruik – óók als mijn haar net gewassen is. Deze paars met zilverkleurige fles geeft mijn haar enorm veel volume en een fijne, beachy textuur. Ook is de geur heel subtiel aanwezig en blijft mijn haar er de gehele dag lekker volumineus en fris uitzien. ‘XXL volume’ laat een kleine witte waas achter na gebruik, maar deze is er heel makkelijk en snel uit te borstelen. Als je, net als ik, bruin tot donker(bruin) haar hebt, dan is ‘Dark & brunette’ waarschijnlijk wel iets voor jou. Hierin zit een vleugje bruine verf waardoor er op de haaraanzet geen witte waas meer te zien is.

‘Dark & brunette’ heeft een lekkere, frisse geur en werkt, door de toegevoegde, bruine verf, heel efficiënt. Waar ik wel tegenaan ben gelopen, is dat deze bruine verf op mijn vingers blijft zitten. Gelukkig gaat dit er vrij snel weer vanaf met een make-up reinigingsdoekje. Bij het gebruik van ‘Dark & brunette’ merk ik dat mijn haar iets plakkerig lijkt, en dat ik er met mijn borstel moeilijker doorheen kom. Mijn haar krijgt wél meer textuur, maar plakt ook iets aan elkaar. Zoals je wel kunt lezen is de ‘XXL volume’-fles duidelijk mijn favoriet. Mocht je Batiste ook willen proberen, dan kun je dit merk scoren bij Etos, Douglas en diverse, online verkooppunten. Goed om te weten is dat Batiste volledig dierproefvrij is. Wat is jóuw persoonlijke favoriet van Batiste?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1664051″]

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Batiste ‘Cherry’, ‘Wild’, ‘XXL volume’ & ‘Dark & brunette’ droogshampoo

  1. Ik ben dol op droogshampoo, maar ik heb er nog nooit een van Batiste gebruikt! Ik heb bij Andrelon droogshampoo nooit dat ik in de avond nog een keer bij moet sprayen. Ik wil hem wel graag een keertje proberen. Liefs, Iris

  2. Ziet er goed uit! Vroeger gebruikte ik regelmatig droogshampoo. Nadat hij op was heb ik eigenlijk nooit meer een nieuwe gekocht. Binnenkort maar weer eens doen, want vind het wel een fijn product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven