Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Zalando Lounge lente-items

Wist jij al dat Zalando een exclusief platform heeft waarop je de laatste collecties met grote kortingen kunt shoppen? Ik dus nog niet. In het verleden ben ik lid geweest van verschillende shopping communities, maar daarbij haakte ik vaak snel af omdat het aanbod gedateerd was. Bij Zalando is dit zeker niet het geval, want tijdens een verleidelijke online shop-sessie spotte ik de ene na de andere lente-trend.

Zo vond ik er kanten bralettes, de straight jeans, pastelkleurige, strak vormgegeven tassen en prachtige designer zonnebrillen. Het leuke aan Zalando Lounge is dat je er dagelijks wisselende aanbiedingen vindt, en dat het online aanbod zo steeds heel exclusief en up to date gehouden wordt. Om te voorkomen dat je een actie mist, kun je je daarom het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Zalando Lounge heeft een groot aanbod aan bekende, kleine en onbekendere merken.

Momenteel hebben ze bijvoorbeeld hele aantrekkelijke acties van oa. Chloé, Kipling, Juicy Couture en verschillende luxe sieraden- en schoenenmerken. Niet alleen jijzelf, maar ook je man en kids kunnen slagen bij Zalando Lounge en je kunt er zelfs gave interieur-items vinden voor bijvoorbeeld je keuken. Misschien vraag je je wel af hoe Zalando Lounge alles zo voordelig kan aanbieden. Omdat Zalando Lounge deel uit maakt van de Zalando-familie hebben ze goede relaties met topmerken en zo kun je direct mee profiteren van al deze voordelen.

Het enige minpuntje vind ik dat je iets langer dan normaal op je pakketje moet wachten. Het hele verzendproces kan namelijk 2 tot 4 weken duren. Na afloop van iedere actie bestelt Zalando Lounge de producten rechtstreeks bij hun leveranciers. Zo zijn er geen opslagkosten, en dat merk je natuurlijk in de prijs! Mocht je na het lezen van dit artikel meteen zin hebben gekregen om te shoppen dan moet je ook echt even hier kijken voor de aantrekkelijkste kortingen bóvenop de Zalando Lounge-prijs.

Om jou ook in de shopping mood te brengen kon ik het niet laten mijn persoonlijke favorieten te selecteren. Ik ben heel benieuwd of jij Zalando Lounge al kende, en of je zelf weleens op online outlets shopt!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven