LOOK OF THE DAY: Biker Babe / Vote for Me

3215Vest & tas: Primark – T-Shirt: Costes Fashion – Biker Jeans: FollowFashion – Oorbellen, laarsjes & riem: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, MyUniqueStyle, ModeMusthaves, LobiBeads & JWLZ – Ring: Forever 21–
Pictures: Mauricio Plein–

Het weer zit op dit moment niet mee, waardoor outfitfoto’s schieten niet zo makkelijk gaat. Maar afgelopen woensdag was het heerlijk weer, tijd voor een Look of the Day! Ik draag hier mijn favoriete oversized vest dat ik bij Primark scoorde. Zo’n vest hóórt gewoon in jouw kast! Ik combineer het vest met mijn nieuwe bikerjeans van FollowFashion; ik doe namelijk deze week weer mee aan hun Blogger Battle! Stem dus op mij door hier te klikken, je zou me er een plezier mee doen!

Ik heb mijn bikerjeans afgestyled met een designer quote T-shirt van Costes Fashion, mijn favoriete enkellaarsjes van H&M, wat mooie sieraadjes en natuurlijk mijn Primark-tas. Omdat ik helemaal fan ben van pastel in de winter! Dit lookje werd geschoten tijdens een lekker dagje vrij met mijn vriend. Wat zijn jullie plannen voor vandaag, en wat vind je van mijn outfit?

Shop the Post

3 Comments
 • Nathalie Eline
  december 14, 2014

  Wat een mooie outfit, je hebt het zo gaaf gecombineerd! En die laarsjes, daar ben ik echt verliefd op. 🙂

 • Nikita
  december 14, 2014

  Hele leuke outfit!

 • Simone
  december 14, 2014

  Hele leuke outfit, vind je broek echt heel mooi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *