Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Biker Babe / Vote for Me

3215Vest & tas: Primark – T-Shirt: Costes Fashion – Biker Jeans: FollowFashion – Oorbellen, laarsjes & riem: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, MyUniqueStyle, ModeMusthaves, LobiBeads & JWLZ – Ring: Forever 21–
Pictures: Mauricio Plein–

Het weer zit op dit moment niet mee, waardoor outfitfoto’s schieten niet zo makkelijk gaat. Maar afgelopen woensdag was het heerlijk weer, tijd voor een Look of the Day! Ik draag hier mijn favoriete oversized vest dat ik bij Primark scoorde. Zo’n vest hóórt gewoon in jouw kast! Ik combineer het vest met mijn nieuwe bikerjeans van FollowFashion; ik doe namelijk deze week weer mee aan hun Blogger Battle! Stem dus op mij door hier te klikken, je zou me er een plezier mee doen!

Ik heb mijn bikerjeans afgestyled met een designer quote T-shirt van Costes Fashion, mijn favoriete enkellaarsjes van H&M, wat mooie sieraadjes en natuurlijk mijn Primark-tas. Omdat ik helemaal fan ben van pastel in de winter! Dit lookje werd geschoten tijdens een lekker dagje vrij met mijn vriend. Wat zijn jullie plannen voor vandaag, en wat vind je van mijn outfit?

Shop the Post

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Biker Babe / Vote for Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven