Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Bejeweled

0CharlieTemple20CharlieTemple30CharlieTemple40CharlieTemple50CharlieTemple60CharlieTemple7Sweater: Josh V / Rok: ModeMusthaves / Crossbody bag & platform sandalen: Sacha Shoes / Sunnies: Charlie Temple / Kettinkjes: GRRRL & H&M / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Costes, ModeMusthaves, Sacha Shoes & Sammydress

Fotografie: Romy van der Lek

Stel je voor – al maandenlang aas je op een geweldig kledingstuk van een geweldig merk, en steeds is het uitverkocht. In je hoofd heb je al 10 outfits met het item samengesteld, maar je vist er steeds nét naast. Totdat je het kledingstuk ineens in de sale ziet hangen, mét vette korting. Dit overkwam mij bij deze prachtige, off shoulder Josh V-sweater met parels en kraaltjes. Ik scoorde de sweater voor maar €25,00 en kon dit eigenlijk niet geloven – hij was namelijk eerst veel duurder. Ik had al in mijn hoofd dat ik hem met een witte rok zou gaan combineren, en deze van ModeMusthaves leek mij er perfect bij. Sandaaltjes erbij, sieraden om en mijn romantische look is helemaal af.

Dan nog even over mijn nieuwe zonnebril, want dat is óók zo’n item waar ik al heel lang naar op zoek was. Bij het nieuwe it-merk Charlie Temple vond ik het ‘Steven S’-model dat helemaal gepersonaliseerd kan worden naar jouw smaak. Ik koos voor een champagnekleurig montuur met goudkleurige, spiegelende glazen. Leuk om te weten is dat Charlie Temple de eerste online-opticien van Nederland is, die een bril op sterkte binnen 24 uur thuis levert voor minder dan een tientje. Deze aantrekkelijke prijs komt tot stand doordat Charlie Temple het gehele ontwerp- en productieproces in eigen beheer heeft. Zo betaal je nooit teveel voor je sunnies– en brillen! Wat vind jij van mijn outfit, en van mijn nieuwe zonnebril?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1896864″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Charlie Temple.

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Bejeweled

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven