Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A Sunset of Gold

Hi fashionlovers, vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie klaarstaan! De laatste tijd laat ik mijn gebruikelijke pasteltinten steeds meer links liggen, en kies ik voor een meer basic kleurenpalet. Ik heb vooral een grote liefde voor all white looks, en vind het leuk om verschillende texturen als kant en denim met elkaar te mixen. Wit kun je letterlijk overal mee combineren, het staat clean en stijlvol en het is gewoon never out of style. Regelmatig gaan mijn vriend en ik ‘s avonds samen een stuk lopen; we hebben een prachtig natuurgebied dichtbij ons. Gisteravond waren we daar weer, om ons hoofd leeg te maken en vooral te genieten.

02030405Ik heb vandaag gekozen voor een witte, doorschijnend kanten top van H&M, die ik gecombineerd heb met een witte pencil skirt die ook van H&M is. De rok zit super comfy en benadrukt mijn zandloper-figuur. Ik heb een oversized denim jasje van Forever 21 over mijn outfit heen gestyled, dat maakt de look wat nonchalanter. De roségouden sandalen van Sacha Shoes had je vast al een paar keer eerder gezien, deze beauties draag ik gewoon supervaak en zijn echt mijn standaard schoenen geworden. Verder draag ik een witte, vintage tas, en mijn gebruikelijke layered kettinkjes, Naf Naf-horloge- en armcandy.

06070809010 (2)Dit is nu de tweede keer dat ik foto’s in de avond heb gemaakt, en ik wil dit zeker vaker gaan doen. Ik vind het effect gewoon heel erg mooi; de foto’s zijn iets donkerder en mysterieuzer, en hebben een gouden gloed door de prachtige zonsondergang. Vandaag ga ik lekker naar de stad (Utrecht) om samen met mijn beste vriendinnetje bij te kletsen en even lekker te lunchen. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn look, en wens je een heel fijn weekend!

Foto’s: Mauricio Plein

Denim jack: Forever 21 – Top & rok: H&M – Tas: Vintage – Sandalen: Sacha Shoes – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: GRRRL, Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Forever 21, ModeMusthaves, Costes Fashion & 4EverwithEveryone

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”966790″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: A Sunset of Gold

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven