Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A Leopard’s Spots

2345678Trenchcoat: Bershka / Top: Primark / Jeans: Zara / Tas: Accessorize / Instappers: Sperry / Kettinkjes: Take what you need, Accessorize & Beadies Amsterdam / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Lucardi, Mi Moneda, Sacha, The Rubz & 4EverwithEveryone

Fotografie: Mira Tells

Een trenchcoat is natuurlijk een item dat echt onmisbaar is in je kast. Helemaal met het huidige weertype is dit een hele fijne evergreen. Deze trench van Bershka kocht ik vorig jaar, en ik combineerde hem met een kanten off shoulder-top van Primark. Met de ripped skinny eronder wordt dit een heel comfortabel en toch vrouwelijk outfitje. Ik droeg deze outfit afgelopen dinsdag tijdens een middagje lunchen en wat shoppen met Mira. Wat ik het leukste aan deze outfit vind, zijn natuurlijk mijn nieuwe instappers van Sperry. Een merk dat ik eerst ietwat te ‘net’ voor mezelf vond, maar in combinatie met een fijne luipaardprint én een ripped jeans is dat helemaal opgelost. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe leopard babies en zal ze deze zomer vaker gaan dragen – onder een romantisch, kanten jurkje bijvoorbeeld.

Ik draag hier weer mijn ‘vaste’ accessoires, met één uitzondering, namelijk mijn nieuwe bar necklace van Take what you need. Gemist? Bekijk hem in mijn post van gisteren. Wat vind je van mijn look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1636132″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sperry.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: A Leopard’s Spots”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven