Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: H&M Beauty Lush lip vinyl in ‘Chic choc’

23Sinds H&M haar beauty-afdeling compleet vernieuwde, ben ik er niet meer weg te sláán. Elk shoptripje móet ik even langs de H&M beauty-department voor de nieuwste producten. Dit keer vond ik er de ‘Lush lip vinyl’, oftewel een vloeibare, volgens H&M makkelijk aan te brengen lipgloss. Deze gloss belooft een spiegelachtige glans en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleurtjes. Met het oog op de huidige nude lip-trend, met dank aan Kylie Jenner, besloot ik voor de kleur ‘Chic choc’ te gaan. De naam zegt het al; we hebben hier te maken met een on trend chocoladekleur. Aangezien ik gek ben op zulke nudes, kon ik niet wáchten Chic choc voor jullie te testen.

De lush lip vinyl komt in een kartonnen doosje in subtiel zwart-wit met gouden letters. Daarin zit de huls met goudkleurige dop, die ik er heel chic uit vind zien. En dat terwijl dit product maar €7,99 kost, wat net even iets duurder is als een lipgloss van bijvoorbeeld Essence of Catrice, en wat ik prima betaalbaar vind. De huls heeft een inhoud van 2 ml. H&M Beauty zelf belooft ons een niet plakkende, hydraterende formule die garant staat voor schitterende lippen.

4567Ik moet eerlijk zeggen dat ik vrijwel nooit meer een lipgloss draag. Vaak vind ik het te plakkerig, het zit vaak overal waar je het niet wilt hebben en met de huidige, matte liptrend vind ik een gloss onnodig geworden. Chic choc heeft een handige, dunne spons-applicator waarmee je het product heel precies kunt aanbrengen. Fijn detail vind ik de heerlijke kokos-vanillegeur die deze lipgloss heeft.

8Bij het swatchen ontdek ik meteen dat het hier gaat om een volle, dikke en vooral zeer goed gepigmenteerde kleur. De gloss is makkelijk van mijn huid te verwijderen, dit belooft wat! Ik heb Chic choc aangebracht over mijn matte, nudekleurige lippotlood van Lord & Berry. De lipgloss kan ook zonder lippotlood- of lipprimer aangebracht worden, maar ik vind dit nooit zo’n fijn gevoel geven. Bij het aanbrengen merk ik dat de lipgloss prima te verdelen is, maar dat hij eenmaal op mijn lippen heel bruinig oogt. Gelukkig verandert dit eenmaal bij het verdelen over mijn lippen meer in een nude kleur.

9Helaas valt me meteen op dat mijn lippen ontzettend plakkerig aanvoelen. Deze lipgloss draagt totaal niet comfortabel en mijn lippen voelen ook niet gehydrateerd aan. Na ongeveer 1,5 uur is de lipgloss zo goed als verdwenen, en al vrij snel na het aanbrengen is hij niet volledig glanzend meer. Ik vind het uiteindelijke resultaat ontzettend tegenvallen, vooral omdat ik meer had verwacht van deze prachtige kleur- en verpakking. Wat vind jij van Chic choc? Zou je hem, ondanks mijn review, tóch willen uitproberen?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven