Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A Crush on Pink

23456789101112Top & sunnies: PaperBird Concept store – Rok: ModeMusthaves – Tas & sneakers: Sacha Shoes – Bag charm: H&M – Oorbellen: Lucardi – Earcuff: Mood Benelux – Kettinkjes: GRRRL, Beadies Amsterdam & Accessorize – Ring: Jewelry by AD – Horloge: Guess – Armbanden: Sacha Shoes, Lucardi, Mi Moneda, ModeMusthaves & The Rubz

Fotografie: Ayla van den Bergh

Wat hebben jullie gisteren met Moederdag gedaan? Ik had een heerlijk dagje vrij en besloot samen met mijn moeder en zusje een taartje te gaan eten in Utrecht. Toevallig werd Swan Market daar georganiseerd op het Vredenburg, en dus hebben we heerlijk genoten van internationale keukens, live muziek en musthave sieraden-, kleding en interieur-accessoires. Bij warm weer trek ik het liefst een midi-skirt uit de kast; ik ben helemaal gek op de lengte en pasvorm van deze rok, en daarnaast legt hij een mooi accent op mijn taille. Ik draag hier een witte rok van gaas die ik vorig jaar bij ModeMusthaves shopte, gecombineerd met mijn PaperBird Concept store cactus-blouse. Naar mijn mening is wit met roze dé combinatie – vooral bij zomers weer.

Om mijn outfitje comfortabel te houden draag ik er een paar wit met roségouden Sacha-sneakers bij. Ik ben lekker losgegaan met sieraden- en accessoires en draag mijn favoriete Guess-horloge met een rij zomerse armbandjes. Nieuw in mijn sieradencollectie is deze earcuff van het exclusieve, opkomende merk Mood Benelux. Dit oorsieraad smaakt naar meer, want hij geeft echt een finishing touch aan mijn outfit. Gisteren heb ik nog een aantal superleuke items geshopt die ik je komende week zeker laat zien op mijn blog. Wat vind jij van mijn outfitje? Ik wens je alvast een fijne maandag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1596484″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: A Crush on Pink”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven