Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Faux fur Bomberjack & Maxidress

23456Faux fur jack, panty, oorbellen & enkellaarsjes: H&M – Maxidress: Pull & Bear – Leren tas: Cadeau gekregen – Ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, JWLZ, Costes Fashion & ModeMusthaves–
Foto’s: Mauricio Plein–

Een maxidress dragen in het koude najaar? Ja, je leest het goed! Ik ben helemaal fan van de maxidress-trend van dit moment, namelijk de winterse variant op de zomerse jurk. Dus: lang, gebreid, met lange mouwen en vaak aansluitend. Deze jurken zijn enorm comfortabel en ideaal als je ‘s morgens weer eens ‘niets hebt om aan te trekken’ ;). Ik kocht deze warme jurk bij Pull & Bear voor nog geen twintig euro. Ik heb mijn maxidress gecombineerd met een dikke panty en enkellaarsjes met gouden details. Dit goud laat ik weer terugkomen in mijn sieraden en de hardware van mijn tas.

Bij H&M scoorde ik een tijdje geleden dit supergave en warme fake fur bomberjack! Hij is echt super comfortabel en maakt iedere winterse look af. Ook de witte details in de jas vind ik heel sophisticated. Door een korter jack op een lange jurk te dragen, maak je je outfit wat vlotter. Wat vinden jullie van mijn look, en zouden jullie zo’n maxidress ook dragen?

Shop the Post

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Faux fur Bomberjack & Maxidress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven