FAVORIETEN: Party Perfect met Accessorize

acc2acc3

Zoals je waarschijnlijk wel weet, ben ik helemaal gek op alles waar pailletten en glitters op zitten! Mijn vriend, vriendinnen en collega’s maken regelmatig (grappige) opmerkingen over mijn sequin rokjes, gouden jasjes, vele sieraden en mijn liefde voor metallic. Vandaar ook dat ik bij Accessorize altijd slaag! Bij Accessorize snappen ze mij namelijk, en delen ze mijn liefde voor pailletten. Hoewel ik vind dat je een fijne paillet of metallic detail in iedere dagelijkse look kunt verwerken, trek ik met de feestdagen alles uit de kast!

Ik ben al volop inspiratie aan het opdoen voor mijn outfits tijdens de feestdagen. Met kerst bijvoorbeeld heb ik een etentje met familie en dan wil ik er wel fashionable uitzien! Accessorize helpt ons fashionista’s het het afstylen van onze partylooks. Je vindt er de mooiste gouden clutches, statement oorbellen, cocktailringen, faux fur stola’s en opvallende kettingen. Met zulke opvallende accessoires maak je zelfs van je Little Black Dress een feestje. Ik selecteerde mijn favoriete items uit de Partycollectie van Accessorize, die je nu in de winkels en in de online shop van Accessorize vindt! Wat vind jij van bovenstaande musthaves?

6 Comments
 • Marjolein
  november 18, 2014

  Oh wauw, ik heb alweer zoveel zin in de feestdagen en vooral door deze accessoires. Wat een leuke blog heb je trouwens! 🙂

 • Tineke
  november 18, 2014

  Yes, je site doet het weer! Wauw, hier word ik toch even stil van, wat een prachtige items!
  Liefs

 • Sarah
  november 18, 2014

  Wat een mooie items! Ik krijg al zin in de feestdagen 🙂

  Sarah x

 • Roxanne
  november 18, 2014

  Mooie sieraadjes! Ik wil nieuw! haha! Liefs, Roxanne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *