Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Leopard Love

23456Vest: Kiro by Kim – Blouse, ketting & laarsjes: Primark – Skinny & tas: H&M – Oorbellen: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Sfera, Primark, Chanelery, JWLZ & Costes —
Foto’s: Mauricio Plein

Hi girls! Vandaag laat ik jullie een Look zien waarin ik mijn favoriete, handgemaakte vest van Kiro by Kim draag. Ik voel mij altijd zeer speciaal in dit prachtige vest door het luxe materiaal en de champagnekleur. Ik combineer dit duurdere vest met betaalbare trend items. Mijn leopardblouse is van Primark, heb jij al zo’n blouse in je kast hangen? Het is dus echt overal mee te combineren, en met vrijwel iedere kleur. Ik vind het altijd mooi om onder een printblouse een effen skinny en fringe boots te dragen. Mijn tas heb je vast al eens eerder voorbij zien komen en scoorde ik bij H&M! Ik hoor heel graag wat jij van mijn Look vindt. Fijn weekend!

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Leopard Love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven