PERSDAG: Blosh PR Spring/Summer 2015

collage2collage3collage4collage5collage6collage7

Blosh PR is een PR-bureau en agency die een aantal van mijn lievelingsmerken vertegenwoordigt; Wildfox, Aaiko, American Vintage en Silvian Heach bijvoorbeeld. Ik was dan ook dolblij dat ik gisteren langs mocht komen voor een exclusief kijkje in de nieuwste lente -en zomercollecties van Blosh. Tweemaal per jaar organiseren PR-bureaus en hun merken namelijk persdagen. Je krijgt dan een rondleiding door de nieuwste collecties, en hoort meteen alle nieuwtjes over de desbetreffende merken!

Ik ben een echte herfstliefhebber, maar kreeg toch de zomerkriebels toen ik de prachtige nieuwe items zag. Aaiko is het grootste merk van Blosh, en toonde een collectie met prachtige pasteltinten en sportieve materialen. Hebben! Bij verschillende merken zag ik metallic terugkomen; metallic broeken, sweaters, maar ook metallic kraaltjes en steentjes als details op kleding. Ik werd verliefd op de it bags van Aaiko die geïnspireerd zijn op Valentino-bags. Bij Black Orchid, dat gedragen wordt door oa. de Kardashians, zag ik veel gescheurd en bewerkt denim; broeken, shortjes maar ook tuinbroeken. Voor prachtige, luxe basics moet je echt bij American Vintage zijn dit voorjaar. Wildfox liet as usual weer een collectie vol humor, prints en catchy teksten zien. Nikkie Plessen, Yolanthe Sneijder-Cabau en Danie Bles zijn al fan!

Na een rondleiding kletste ik nog even na met PR-manager Eva, kreeg thee met macarons en vertrok daarna met een goedgevulde goodiebag weer richting huis. Speciaal voor jullie heb ik mijn S/S 2015 favorieten in een collage gezet. Welke look is jouw favoriet?

5 Comments
 • Tineke
  oktober 30, 2014

  Het ziet er allemaal echt geweldig uit, een aantal van die merken kende ik niet eens. Die witte jurk is zo mooi!
  Liefs

 • Kyra
  oktober 30, 2014

  I love the Barbie sweater. Van welk merk is die?

 • Dionne
  oktober 30, 2014

  Ziet er heel gaaf uti! Jammer dat ik niet kon!

 • Jantine
  november 11, 2014

  oehh wildfox, mooi!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *