Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Leather shorts & Knitwear

23456Faux fur: By Fabrio – Sweater: Forever21 – Leren shorts, panty, laarsjes, oorbellen & ketting: Alles H&M – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Primark, Costes, Pracht, H&M & Barong Barong —
Foto’s: Mauricio Plein

Het is weer maandag; tijd voor een herfstlook om deze nieuwe week stijlvol af te trappen! Ik kies vandaag voor mijn favoriete faux fur jasje, die ik combineer met een fijne warme sweater van Forever21. Ik vind het heel mooi om verschillende materialen met elkaar te mixen in één outfit. Ik heb hier gekozen voor faux fur, leer en knitwear. Door zo’n mix ontstaat er een interessant en spannend geheel. Ik vind het heel mooi om zwart met nude te mixen. Heb jij al een leren shortje? Die moet je zeker hebben dit najaar. Ik heb gekozen voor een baggy variant die laag op de heupen hangt. Mijn outfitje heb ik afgestyled met een opvallende statement ketting, wat mooie armbandjes en natuurlijk deze prachtige tas met strikjes van Accessorize! Wat vind jij van mijn outfit? Ik wens je een hele fijne maandag!

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Leather shorts & Knitwear

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven