Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Skater Dress

2345Vest: By Fabrio – Skaterdress: Forever21 – Panty, laarsjes & tas: H&M – Ketting: Primark – Oorbellen: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Sfera, Costes, Chanelery & Jes&Lot–
Foto’s: Delicia Owens

De herfst is absoluut mijn favoriete seizoen om jurkjes te dragen! Ik hou ervan om me heel vrouwelijk te kleden. Dit jurkje scoorde ik bij Forever 21 voor nog geen 20 euro. Een echte budget buy, en heel makkelijk te combineren met je herfstgarderobe! Ik had zo’n skaterdress al gespot bij Nikkie Plessen, één van mijn stijliconen. Ik moest en zou een soortgelijk jurkje hebben! Ik combineer mijn bordeauxrode skaterdress met een dikke panty en een fluffy vest. De enkellaarsjes zijn geinspireerd op de Susannah boots van Chloé en kocht ik bij H&M. Ook de tas is van H&M, ik ben helemaal fan van hun najaarscollectie. Wat vind jij van mijn outfit? Fijne maandag!

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Skater Dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven