Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

BEAUTY-TREND: Berry lips

collage1collage4collage3Naast de nieuwste fashiontrends bespreek ik ook graag mijn favoriete beautytrends! Ik ben een echt beautymeisje en vind het heerlijk om nieuwigheden op beautygebied uit te proberen. Neem nu de Berry Lip. Ik spotte hem al bij beauty-iconen als Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Alba en Kim Kardashian dus ik kon niet achterblijven. Inmiddels ben ik al langere tijd op zoek naar de perfecte bessentint en dat valt niet mee! MAC, Pupa, Make-Up Studio, Clinique, L’Oreal..ze hebben allemaal de mooiste kleuren in hun collectie zitten. Wat de keuze voor mij alleen maar moeilijker maakt. Ik verzamelde daarom de allermooiste Berry Lips ter inspiratie voor jullie. Welke beautylook is jullie favoriet? En welke Berry lipstick kunnen jullie mij aanraden? Fijne zondag!

Styled by Romy

2 gedachten over “BEAUTY-TREND: Berry lips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven