Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Beaded Beauty

0203040506070809010Maxidress: B.Loved via Moderood – Sandalen: Zara – Bucketbag: Costes Fashion – Oorbellen: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves, My Jewellery & 4EverwithEveryone

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie gemaakt! Ik kon echt niet wachten tot ik deze foto’s online kon zetten, vanwege de prachtige jurk die ik hier aan heb. Ik draag namelijk mijn nieuwe zwarte maxidress van B.Loved. Normaal gesproken draag ik vrijwel nooit zwart, maar deze jurk heeft echt mijn hart gestolen. Ik vind hem helemaal perfect door de met kraaltjes bezette hals, en de mooie details rondom het decolleté. Ook zit hij enorm comfortabel, en kun je hem met of zonder riempje dragen. Naar een dagje strand draag je deze jurk met een grote beach bag en sandaaltjes, tijdens een avondje uit combineer je hem met opvallende sieraden, een jasje en een clutch. Hij is ook superleuk te combineren met een gilet!

Je merkt het al; ik raak niet uitgesproken over deze beauty. Vandaag heb ik hem gecombineerd met mijn cognackleurige sandalen van Zara, en mijn turquoise buideltasje van Costes. De turquoise met gouden oorbellen die ik draag, shopte ik vorige zomer bij H&M. Deze jurk heeft eigenlijk vrij weinig nodig qua afstyling, dus heb ik verder alleen wat subtiele armbandjes en mijn horloge toegevoegd. Deze foto’s werden gisteren gemaakt bij Theehuis Rhijnauwen in Bunnik, echt een práchtige locatie met heel veel natuur. Ik kom er ‘s zomers heel vaak, je kunt er namelijk heerlijk aan het water in pastelkleurige loungestoelen eten. Wat vind jij van mijn outfit? Ik wens je een fijne donderdag!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”744211″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Beaded Beauty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven