Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Life is Better in a Bikini

21. Mara Hoffman – 2. Pacha for River Island – 3. Marysia Antibes – 4. Accessorize – 5. Miu Miu – 6. Hunkemöller – 7. H&M – 8. Boohoo – 9. Mara Hoffman – 10. H&M – 11. Boohoo – 12. Miss Selfridge – 13. Boohoo – 14. Pacha for River Island – 15. Marie Meili – 16. Zara

Als we naar het huidige weer kijken, zou je bijna niet zeggen dat de zomer voor de deur staat. Veel fashionista’s onder ons hebben hun vakantie naar een tropisch oord al geboekt, en hun zomergarderobe al zo goed als geshopt. Maar een heel belangrijk onderdeel van die zomergarderobe is natuurlijk een stylish bikini (of 6)! Op dit moment zien we een aantal duidelijke trends. We zien veel sport-invloeden terugkomen in beachwear, zoals de sportieve bikini’s van Triangl. Aangezien ik daar zelf absoluut niet van hou, ben ik maar wat blij met de high-waisted bikini’s. Deze bikini’s zijn er juist voor meiden met rondingen, en accentueren een smalle taille. Zo krijg je optisch een zandloperfiguur.

Daarnaast zien we ook weer veel bohemian bikini’s met kraaltjes en franjes, zoals die van Pacha voor River Island. Ik vind dat echt een te gekke collectie die elk jaar weer terugkomt. Het allerleukste is dat je bikini tegenwoordig ook echt onderdeel van je outfit mag zijn. Met een ripped shorts, kimono, sandaaltjes, temporary tattoo’s en beachy sieraden over je bikini heen heb je een perfecte vakantie-outfit te pakken. We zien dit jaar ook weer veel romantische bikini’s met ruches en bloemprints. Nummer 1 op mijn verlanglijstje is een Missoni-bikini, maar de bikini’s van it-merk Marysia Antibes en die van Sylvie Meis voor Hunkemöller zijn ook prachtig. Voor welk exemplaar ga jij deze zomer?

Bikini-Shopping
[show_shopthepost_widget id=”740671″]

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: Life is Better in a Bikini

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven