Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: My Comfy Pants

234567Jasje: H&M – Top: Primark – Broek & heels: Zara – Tas: Accessorize – Kettinkjes: Accessorize, Costes Fashion & Jewellsshop – Horloge: Naf Naf – Ring: Shopaffaire – Armcandy: De Bijenkorf, Costes Fashion & ModeMusthaves
Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Al eerder vertelde ik op mijn blog over de trend van de joggers! Het is al een paar seizoenen helemaal hot om stylish joggingpants te combineren met een vrouwelijk jasje en mooie high heels. Ik ben helemaal blij met deze trend, omdat zo’n broekje gewoon enorm lekker zit en ook nog eens heel makkelijk combineert. Daarnaast heb ik niet elke dag zin om een strakke skinny aan te trekken, dus dan biedt de joggers een uitkomst!

Ik heb mijn nieuwe, armygroene broek van Zara gecombineerd met een jasje van H&M, die heb je vast al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Ik draag er een basic top onder die ik bij Primark kocht, en cognackleurige hakken van Zara. Ik kocht de heels vorig jaar in de Zara-sale, en ben er nog steeds enorm blij mee. Mijn outfitje heb ik afgestyled met layered kettinkjes, wat mooie armbanden, een handmade ring en natuurlijk mijn favoriete horloge. Wat vind jij van mijn comfortabele look? Ik wens je een fijne vrijdag en alvast een fijn weekend!

Shop the Look!

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: My Comfy Pants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven