Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Cozy Cardigan

r1r3r8r5r6r7r9Vest: Twinkeltje – Blouse, ketting, oorbellen & leren broek: H&M – Laarsjes: Primark – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Primark, Pracht & So Seriously — Foto’s: Gita Avrich

Met dit herfstachtige weer trek ik het liefste al mijn cozy, oversized vesten weer uit de kast! Zo’n lang vest, dat eruit ziet alsof je hem van je vriend hebt geleend, is heel makkelijk af te stylen met een mooie leren broek of skinny jeans. Top of blouse eronder, enkellaarsjes erbij, sieraadjes om en je herfstlook is good to go! Ik ben helemaal fan en show jullie vandaag een mooie herfstlook waarin ik mijn nieuwste aanwinst laat zien; namelijk dit prachtige gebreide vest van de superleuke én betaalbare webshop Twinkeltje. Ik mocht van Twinkeltje een leuk item uitzoeken, en mijn oog viel meteen op dit vest. Roze, fluffy én lang; helemaal mijn ding! Ik word helemaal blij van dit vest vanwege de afritsbare onderkant; je kunt het dus lang en kort dragen. Ideaal!

Voor iedere fashionista is Twinkeltje dé webshop; je vindt er namelijk betaalbare, on trend items die gemakkelijk te combineren zijn. Naast kleding vind je bij Twinkeltje ook de leukste schoenen en accessoires! Voor de meiden die toch liever in een fysieke winkel shoppen heeft Twinkeltje twee filialen in Den Bosch! Leuk te combineren met een shopdagje dus. Alle collecties van Twinkeltje zijn volgens de laatste trends en erg budgetproof.

Het vest dat ik hier draag kost 39,95 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je zult dit heerlijke vest zeker vaker tegenkomen in mijn volgende outfitposts! Ik heb mijn cardigan verder afgestyled met een mooie nude kleurige blouse en leren broek in olijfgroen. Met wat mooie armcandy en een fijne, nude tas heb ik mijn herfstlook compleet gemaakt! Ik ben heel tevreden met het resultaat van deze outfitpost omdat de locatie zo mooi is. De foto’s werden gisteren gemaakt tijdens een dagje shoppen en lunchen aan de Utrechtse grachten door mijn lieve vriendin. Wat vind jij van mijn outfit, en hoe zou jij dit mooie vest zelf combineren?

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Cozy Cardigan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven