Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Hello Spring!

2345678910Vest & tas: Primark – Top: H&M – Boyfriend jeans: Zara – Heels: Boohoo – Riempje: Forever 21 – Oorbellen & ketting: Accessorize – Ring: Starfish via Ciraad.nl – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Accessorize, ‘t Gasseltje, Pracht, Jewellsshop, My Jewellery, Sayila Beads, ModeMusthaves & Costes Fashion
Foto’s: Mauricio Plein

De laatste tijd ben ik helemaal into boyfriend jeans. Ze zijn comfortabel, zien er stylish uit en kunnen juist supervrouwelijk zijn in combinatie met pumps en een mooi jasje. Gisteren had ik een aantal afspraken en een event in Amsterdam staan, maar die heb ik helaas moeten afzeggen omdat ik me niet zo lekker voelde. Een boyfriend jeans is dan toch ideaal omdat hij zo comfortabel zit! Deze jeans scoorde ik een tijdje terug in de Zara-sale voor maar 12,99, en ik woon er bijna in!

Verder draag ik een lichtblauwe cardigan van Primark, met daaronder een romantische kanten top van H&M. Beide items heb ik al sinds vorig jaar maar blijven favoriet. Ook de prachtige, mintkleurige heels van Boohoo moeten je bekend voorkomen als je mijn blog al lang leest. Vorige zomer heb ik ze namelijk non stop gedragen! De mooie pastelkleurige oorbellen en ketting zijn natuurlijk van Accessorize, en heb je die prachtige ring al gezien? Bij de te leuke webshop Ciraad.nl mocht ik iets moois uitkiezen en ik ging dan ook voor deze champagnekleurige ring van het merk Starfish! De ring is verstelbaar en is bezet met een schitterende Swarovski!

Ciraad is een hele mooie online shop vol met girly, on trend sieraden van merken als Biba, Blinckstar, Fab, Heaven Eleven, Jewelz, Scmyk en Starfish. Er zijn sieraden voor iedere leeftijd en voor ieder budget en dat maakt Ciraad nou juist zo leuk! Om het nog leuker te maken mag ik je een exclusieve kortingscode aanbieden waarmee je 15% korting krijgt op je bestelling! Voer de code ‘20150226’ in bij het afrekenen, deze code is niet geldig op afgeprijsde artikelen en op Dooor! Lekker online shoppen met een fijne korting, een betere manier om het weekend in te luiden is er volgens mij niet! Wat vind jij van mijn look, houd je ook zo van boyfriend jeans? Fijn weekend alvast!

Shop the Look!

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Hello Spring!

  1. waaaw die top! <3 en die schoenen ook zoo mooi. eigenlijk gewoon heel de outfit haha. lopen de hakken van boohoo eigenlijk fijn? (voor hakken dan) en voel je je al weer wat beterder?
    Xdiana

    1. Dankje meis! Ze lopen heerlijk, ik heb zeer smalle voeten dus ik kan helaas geen pumps aan. Dan zijn bandjes ideaal! En de hak is ook wat dikker. Ik ben nog steeds een beetje misselijk en vermoeid, maar dankje voor het vragen!
      Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven