Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Lesara Valentijns-outfit

_____________________________________________________

Roze trui & tulen rok: Lesara | Crossbody bag: Hunkemöller | Boots met parels: Sacha | Oorbellen: ADORE Jewelry | Kettinkjes: My Jewellery & Names4Ever | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

Hoewel ik natuurlijk alweer bijna 8 jaar een relatie heb, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat ik Valentijnsdag ongegeneerd aan me voorbij laat gaan – integendeel. Ik ben een echte romanticus en vind het heerlijk om een romantisch etentje of andere leuke date te plannen voor mij en mijn vriend. Als je al zo lang een relatie hebt, is het naar mijn mening alleen maar belangrijker om goed je best te blijven doen voor de ander.

Dat kan natuurlijk met een romantische date. Of je nu naar de bioscoop gaat of thuis je favoriete films of series kijkt, en of je nu romantisch uit eten gaat of zelf een 3-gangen diner voor je lover in elkaar draait – alles valt of staat met een mooie outfit. Hoewel ik graag in mijn onesie of pyjama op de bank chill, is het met Valentijnsdag natuurlijk extra leuk om er iets meer werk van te maken.

Bij zo’n liefdevolle dag denk ik meteen aan een vrouwelijke outfit met daarin rood of roze verwerkt. Dat ik niet vies ben van een beetje roze wist je, dus ik heb me weer lekker uitgeleefd. Mocht je er niet bij willen lopen als een wandelende suikerspin, draag roze dan vooral met stoer en sexy zwart. Ik draag hier een wijd uitlopende rok gemaakt van romantisch tule met daarop een lekker comfortabele trui. Hoe cute zijn de strikjes achterop?!

Om een stoerdere draai aan mijn toch wel zoetsappige outfit te geven, voegde ik bikerboots met parels toe. Een faux bont tasje en een paar subtiele, goudkleurige sieraden doen de rest. Deze outfit is natuurlijk perfect om vanuit je werk door te dragen naar die romantische afspraak. Om het voor jou nóg leuker te maken mag ik jullie namens Lesara de kortingscode ROMY20 aanbieden. Wat is jouw ultieme outfit voor V-day?

Shop the Look

In samenwerking met Lesara.

Styled by Romy

8 gedachten over “Lesara Valentijns-outfit

  1. Wat een cute outfit zeg! Echt heel leuk! Verder ben ik niet echt het type meisje dat roze draagt; ik ben meer van stoer of heel girly/sexy ipv girly/schattig haha. Staat je wel echt leuk! Die laarsjes zijn to die for!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven