Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Kneipp World of Fragrances

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een paar maanden geleden verhuisd naar mijn nieuwe appartement. Omdat ik het heel erg druk heb met werk, schiet het er een beetje bij in om er echt een ‘thuis’ van te maken. Momenteel is het een beetje een bijeenraapsel en ik merk dat ik daar wat onrustig van word. Ik beschouw mijn huisje namelijk echt als mijn basis, en als die al niet klopt..

Gelukkig introduceert Kneipp, één van mijn favoriete merken voor bodyproducten, haar nieuwe ‘World of Fragrances’-collectie. In deze mooie lijn vind je geurstokjes en geurkaarsen die je huisje meteen een sfeervol gevoel geven. Ik ben heel erg dol op kaarsen en brand er elke avond meerdere, dus dit is echt helemaal mijn ding. Een bepaalde geur kan een huiselijk gevoel natuurlijk alleen maar versterken.

Leuk aan deze lijn is dat er verrassende, natuurlijke geurcombinaties zijn gemaakt. Hiermee kun je een rustgevende, sfeervolle ruimte creëren. Ik kan me zo voorstellen dat je in de slaapkamer een relaxtere geur hebt en in je woonkamer een wat energiekere geur. De Kneipp geuren zijn elk zorgvuldig geselecteerd uit natuurlijke, etherische oliën. Hierdoor hebben de producten dan weer een positief effect op je mood.

In de mooie, luxueuze collectie vind je onderstaande geurwerelden;
Sandalwood-Patchouli | Deze combinatie zorgt voor een harmonieuze omgeving en zet je weer met beide benen op de grond. Je kunt deze geur omschrijven als zacht, zoet, warm en vooral houtachtig. Hier houd ik heel erg van! Vooral met de herfst in aantocht.
Vetiver-Mandarin | Om in een relaxte stemming te komen gebruik je deze lijn. Het is een zonnige, frisse en vrolijke geur die tegelijkertijd kruidig en fruitig is.
Lavender | Zorgt voor een rustige sfeer en meer ontspanning. Ideaal voor in je slaapkamer, want lavendel bevordert de nachtrust.
Macadamia-Star anise | Geef een gevoel van geborgenheid. Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel voor een warme, kruidige en elegante geur. Tipje van de sluier: binnenkort lanceert Kneipp ook een crème bad, crème douche en body lotion in deze geurvariant.

Als ik kijk naar de vormgeving van de verpakkingen valt hun eenvoud me meteen op. Geen drukke tierelantijnen, zodat ze binnen elke huisstijl- en sfeer passen. Er zijn natuurlijke materialen zoals hout en bamboe gebruikt. Ik heb de geurstokjes en de kaarsen meteen door mijn appartement heen verspreid. Leuk vind ik dat elke geurvariant weer in een totaal andere kamer of deel van een woning past.

De geurstokjes ruik je gedurende de dag heel subtiel. Zo heb ik ze in de ruimte staan waar ik slaap, één in de gang bij mijn kledingkast en één op het toilet. Het zijn geen zware, aanwezige geuren, maar meer geuren die je subtiel eventjes oppikt. Dit is ook het geval bij de kaarsen. Je ruikt ze on-aangestoken niet, maar wanneer je ze aansteekt verandert je woning in een gezellige, warme plek.

Erg fijn: de kaarsen zijn ook gewoon samen prima te gebruiken. Brand er dus gerust meerdere tegelijkertijd. Sandalwood-Patchouli is mijn favoriete geurnoot, omdat ik enorm houd van kruidig, warm en herfstig. Met de feestdagen in aantocht vind ik Kneipp World of Fragrances een heel mooi cadeau voor een dierbare. De producten zijn ook nog heel betaalbaar, waardoor je er prima meerdere kunt kopen.

Prijzen & Verkrijgbaarheid
• Scented Candles | 145 gr – € 7,99
• Fragrance Sticks | 50 ml – € 8,99

De Kneipp World of Fragrances-producten zijn nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Ga jij ze in huis halen? Wat doe jij om de sfeer binnen je huisje gezelliger te maken?

De producten in deze Review zijn toegestuurd door een merk of bedrijf.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven