Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Sneakers dragen in de herfst

Al lang voordat de herfst begint, ben ik bezig met mijn garderobe. Het is geen geheim dat ik helemaal in mijn element ben in de herfst – niet alleen mijn favoriete seizoen omdat ik jarig ben en de blaadjes aan de bomen zo mooi verkleuren, maar ook vanwege de gezelligheid, lekker binnen cocoonen én natuurlijk warme, cozy kleding. De truien en oversized jassen mogen weer uit de kast, love it.

Iedereen die mij kent kan mij uittekenen in biker boots. Het hele jaar door draag ik laarsjes onder mijn outfits – in de zomer met blote benen onder een wat langere jurk, en in het najaar met een grove trui. Toch neig ik steeds meer naar sneakers. Ik was vroeger, toen ik nog op de opleiding Fashion Design zat, echt een hakken-meisje, maar ik ben er inmiddels achter dat hele dagen rennen en vliegen op sneakers veel beter gaat.

Hoewel ik altijd heel groot fan ben van de witte sneaker gaat mijn voorkeur op dit moment uit naar een ander type. Namelijk de Nike Air Max 270. Ik vind heel veel sneakers lomp, maar dit is een wat vrouwelijker en eleganter model. Daardoor staat hij juist heel mooi onder een midi dress, maar je kunt hem ook aan onder een tweedelig pak, onder een goede, leren legging met een oversized trui.. you name it.

De Air Max 270 komt in enorm veel kleurencombinaties en dat maakt hem juist zo breed te stylen. Ik ben momenteel helemaal weg van alle dierenprints die je dit najaar allemaal gaat zien (het zijn er meer dan ooit). Het allermooiste vind ik dit in neutrale aardetinten. Met mijn donkerdere haar staat dit natuurlijk extra mooi. De Nike Air Max 270 is er ook in poeder-roze, en dit staat natuurlijk supermooi met een leopard jas.

Omdat ik als blogger vaak hele dagen op pad ben met mijn camera en laptop, vind ik het fijn om een comfortabele schoen te dragen. Maar dus wel eentje die er ook een beetje leuk uit ziet. Geen lompe modellen voor mij! Pluspunt aan de Nike Air Max 270 is dat hij een wat grotere air unit onder de zool heeft, waardoor je dus nóg lekkerder loopt. En mocht je niet van roze houden, dan ga je toch lekker voor zwart, army of donkerblauw?

Je kunt de Air Max 270 natuurlijk perfect stylen bij alle vrouwelijke, chiquere trends van dit najaar. Zo geef je een sportieve twist aan je outfit, en zie je er meteen minder ‘dressed up’ uit. Het allermooiste in een outfit vind ik contrasten, dus dit zoek ik ook altijd op bij schoenen. En het is juist leuk en onverwachts om een romantisch jurkje of een print blouse te mixen met een sportievere sneaker. Wat vind jij van de Nike Air Max 270? Hoe zou jij dit model stylen in het najaar?


In samenwerking met Sportshowroom.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven