Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Bluxbox januari

Kennen jullie Bluxbox nog van mijn artikelen uit 2016? Met blijdschap kan ik je vertellen dat onze samenwerking in 2017 gewoon doorgaat – dat betekent een hoop spannende, nieuwe boxen! We starten dit jaar met 5 nieuwe merken in de box – samengesteld door topvisagist Mari van de Ven, namelijk de Engelse merken Cougar Beauty en Ooh! Oils of Heaven, het Deense merk HOTMAKEUP en de Franse merken HUYGENS en La Théorie des Volcans. De box van de maand januari bevat een mix van make-up, huidverzorging en haarverzorging. Laten we naar de producten gaan!

Als allereerst trof ik een piepklein potje met minerale oogschaduw aan in de box. Dit is echter een full size-formaat van het Engelse merk Cougar Beauty, met daarin de meest natuurlijke vorm van een oogschaduwpoeder. Deze oogschaduw voelt zijdezacht aan en is hoog van pigment. Ik heb de oogschaduw in een matte, bruine kleur en ik moet eerlijk bekennen dat dit niet echt mijn kleur is. Ik vind hem iets te flets ogen en houd vaak ook meer van een iets glanzende oogschaduw. Toch is deze oogschaduw heel fijn, met name als je gevoelige ogen hebt. Hij is namelijk vrij van schadelijke stoffen en parfum.

De kleur van de HOTMAKEUP lipgloss is wél helemaal mijn ding. Dit Deense merk ontwikkelt make-up van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en is opgericht door make-up artist Rikke Degn. In mijn box zit een gloss uit de ‘Nude Collection’, hij geeft een subtiele, natuurlijke kleur af en is perfect alledaags te gebruiken. De structuur van dit product is romig en licht. Het kleurtje staat mooi en neutraal bij vrijwel iedere huidtint.

HUYGENS Shampoo bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten, dit merk staat bekend om hun buitengewone kwaliteit en werkzaamheid. In mijn Bluxbox zit een reisformaat shampoo in de variant ‘Ylang nr. 1’. Het bijzondere aan dit product is dat hij is gemaakt op basis van suiker! De shampoo schuimt niet zoals andere, reguliere shampoos omdat hij vrij is van sulfaten – een onnatuurlijk bestanddeel dat een product laat schuimen. Het haar en de hoofdhuid worden intensief gereinigd door dit product, ook geeft de shampoo je haar weer een zacht gevoel.

Doordat deze shampoo niet heel erg schuimt, ben ik geneigd om wat meer product te gebruiken zodat ik echt een fris, schoon gevoel krijg. Dit vind ik een nadeel, omdat de shampoo er dan zo doorheen is. Ook de geur van dit product vind ik beslist niet lekker ruiken, maar hier staat tegenover dat het om een natuurlijk product gaat. Mijn haar is na het wassen écht goed schoon, glanzend en zacht. Ook heb ik het idee dat het soepeler en luchtiger valt.

Van de mooie verpakking van het La Théorie des Volcans masker en scrub in 1 word ik al meteen gelukkig. Dit Franse merk heeft een lijn innovatieve schoonheidsproducten ontwikkeld geïnspireerd op de kracht van vulkanen. Dit product is een maskertje en een scrub in 1 en is perfect om de huid te reinigen en om dode huidcellen te verwijderen. Je mag het product 2 à 3 keer per week gebruiken, en om het toe te passen breng je het in een dun laagje aan op een schone, droge huid in cirkelvormige bewegingen. Na 2 minuten intrekken mag het masker er weer af.

Laatst las ik ergens dat onze huid op de leeftijd van 25 jaar de eerste tekenen van huidveroudering begint te vertonen. Om onze huidjes zo optimaal mogelijk te verzorgen en voor te bereiden kunnen we deze natuurlijke anti-aging gezichtsolie van Ooh! Oils of Heaven gebruiken. De olie is zeer rijk aan natuurlijke anti-oxidanten en bevat Vitamine A- en C. Als reiniger en moisturizer is dit product dus prima geschikt. De olie gaat huidveroudering tegen en voorkomt huidbeschadigingen. Ik vind een gezichtsolie vooral in de winter een heerlijk product.

Deze niet vette olie is zeer zuinig in gebruik omdat je er maar 2 à 3 druppeltjes van hoeft te gebruiken per keer. Breng de olie ‘s morgens aan als dagverzorging onder je make-up voor een schitterende glow. Of zet de olie ‘s avonds in voor het slapen gaan voor een optimaal nachtherstel van de huid. Mijn trekkerige winterhuidje voelt optimaal gehydrateerd en soepel aan. Ik ben fan!

PRIJZEN
Cougar Beauty Minerale oogschaduw – 11,50
HOTMAKEUP Lipgloss – 7,95
HUYGENS Shampoo – 17,90
La Théorie des Volcans Masker en Scrub in 1 – 30,00
Ooh! Oils of Heaven Anti-Aging Gezichtsolie – 11,00

Op de oogschaduw na ben ik heel blij met de producten uit mijn box! Het enige jammere vond ik dat de box dit keer niet zo netjes verpakt was en dat sommige producten gelekt leken te hebben waardoor ze iets aan elkaar plakten. Desondanks heb ik weer een aantal pareltjes ontdekt! Mocht je de box nu ook willen bestellen of cadeau willen doen, klik dan even hier. Wat vond jij van de inhoud van Bluxbox januari?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Bluxbox.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven