Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: MUA Luxe ‘Bronze & sculpt’ Contour kit

Eerder deze week kon je al lezen over het nieuwe MUA ‘Rhapsody’ palette, vandaag ga ik het met jullie hebben over de ‘Bronze & sculpt’ contour kit van hetzelfde merk! Op het goudkleurige, luxe ogende doosje werd ik meteen verliefd. MUA Luxe, de iets chiquere lijn van het betaalbare MUA, biedt ons producten die kwalitatief hoog en zeer fijn geprijsd zijn. Met deze contour kit wil MUA Luxe het contouren voor iedereen en ieder budget bereikbaar maken, en met het lichtgewicht poeder in twee tinten kun je je gezicht accentueren en definiëren. Aangezien MUA mijn favoriete (budget)merk is, kon ik niet wachten deze goudkleurige beauty te testen.

23De 2 poeders komen dus in een uitklapbaar, goud met zwart doosje. Op de voorkant vind je de naam van het product, op de achterkant staan de ingrediënten en de omschrijving van wat de contour kit doet. Er zit een inhoud van 20 gram in, en één Bronze & sculpt contour kit kost €7,49. Dit is misschien iets prijziger dan de reguliere MUA-productlijn, maar deze contour kit is dus iets luxer en zou van betere kwaliteit moeten zijn. Ter vergelijking – voor deze prijs heb je normaal gesproken een compleet MUA-palette.

45Tóch stelt MUA Luxe mij niet teleur. Zodra ik het kwalitatief zwaar aanvoelende doosje open, komt er een prachtige highlighter tevoorschijn in een warme champagnekleur. Het reliëf van dit poeder vind ik er ook ontzettend mooi uitzien. Wanneer je deze highlighter vervolgens omhoog klapt, komt de onderste laag met daarin de bronzer tevoorschijn. Ook dit is een mooie, warme kleur die prima bruikbaar is op mijn lichtere huid. Naast mijn ‘Light/Medium’-variant heeft MUA Luxe ook nog een donkerdere contour kit. In het doosje zit tevens een handig spiegeltje, er zit geen kwast bij inbegrepen.

78Bij het aanbrengen van swatches merk ik meteen hoe zacht en comfortabel de poeders op mijn huid aanvoelen. Er is vrijwel geen fall-out te zien – pluspunt! Ik heb de bronzer aangebracht aan weerszijden van mijn voorhoofd-, neus en kaak, en natuurlijk bij mijn jukbeenderen. Je kunt deze bronzer niet alleen gebruiken om mee te contouren, maar ook om een lekker kleurtje mee te faken. De highlighter bracht ik aan op mijn wenkbrauw-bot, neusbrug, in mijn binnenste ooghoeken, op mijn jukbeenderen en een toefje op mijn kin. Beide poeders zijn perfect blendbaar en zijn moeiteloos te verwijderen. Ze blijven de gehele dag op mijn huid zitten.

Ik ben zeer tevreden over MUA Luxe’s Bronze & sculpt contour kit! Dit handige, goudkleurige doosje ziet er niet alleen oogstrelend mooi uit, er is ook goed over nagedacht. Hij is makkelijk mee te nemen onderweg en de poeders zijn naast goed gepigmenteerd ook erg zacht op de huid. Dit is een blijvertje in mijn make-up stash, en perfect voor een alledaagse, natuurlijke en vooral subtiele look. Je koopt de Bronze & sculpt contour kit bij Kruidvat, zowel online als in geselecteerde winkels. Wat vind jij?

Het product in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: MUA Luxe ‘Bronze & sculpt’ Contour kit”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven