Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Ingelijste quote van BesteCanvas.nl

Je kent het wel – de inrichting van je woning is prima en gezellig, maar er mist nog een element. Ikzelf vind het altijd enorm belangrijk dat een interieur iets zegt over de persoon die er woont. Daarom hoef ik ook geen mega-strak ingericht huis. Ik wil dat mijn woning leeft, er mag in ‘gewoond’ worden en het moet vooral persoonlijk zijn.

De meest snelle en eenvoudige manier is het toevoegen van wanddecoratie. Ik kan urenlang door Pinterest scrollen en dan zie ik altijd de meest perfecte muren met perfect geordende lijsten. Het kiezen van een print voor in je lijst kan nog een hele klus zijn.

Ten eerste wil je natuurlijk sowieso dat alles een beetje bij elkaar past. Misschien vind je het wel mooi om alles in één kleurthema te houden. Zo lang alles binnen een kleurenpalet past, kun je natuurlijk naar hartenlust mixen met inspirerende quotes, persoonlijke foto’s met vrienden of familie, illustraties, mode- of natuurfoto’s en veel meer.

Voor in mijn ‘nieuwe’ huisje was ik nog op zoek naar een fotolijst met quote. Zo’n quote waar je dan dagelijks even naar kijkt om jezelf eraan te herinneren dat je goed bezig bent. Om jezelf te motiveren en op mindere dagen positiviteit in te brengen.

De afgelopen periode heb ik vooral op werkgebied ontzettend veel gedaan en bereikt, en daar ben ik enorm trots op. Daarom leek de tekst ‘You go girl’ mij heel toepasselijk – uiteraard in het roze. Frisse witte lijst er omheen en klaar! Hij past meteen in mijn interieur.

Ik wil uiteindelijk een complete foto-wall creëren, want aan de wand boven mijn bank hangt tot nu toe alleen een grote, vintage flamingo-afbeelding met een opvallende gouden lijst. Ik ga alles stap voor stap toevoegen en laat jullie zeker het eindresultaat zien!

Naast ingelijste foto’s levert BesteCanvas.nl ook nog mooie fotocadeaus en andere home-artikelen. Perfect als cadeautje dus. Ook jouw foto op canvas of andere afbeelding laten inlijsten? Klik dan zeker even hier om jouw eigen foto canvas te customizen met tot wel 91% korting!

Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriete, inspirerende quote én natuurlijk naar wat jij graag zou willen laten inlijsten!

In samenwerking met BesteCanvas.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven