Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Mint aviator coat

[show_shopthepost_widget id=”2339523″]

Mango Ribbed Sweater / River Island Light green soft aviator coat / FRAME Le High Skinny distressed jeans / FOR LOVE AND LEMONS Ruby White Lace underwire bra / Accessorize mirrored rose gold makeup bag, blanket scarf & rose gold-plated rings / KATE SPADE NEW YORK Broome Street Wink Beanie / Women’s Tote Handbag – Mossimo Supply Co.™ / LAUREN B BEAUTY Santa Barbara Surf / NINE WEST Rubber Bracelet Watch / TOPSHOP Cowboy-/Bikerlaarsjes

Yay, het is weer tijd voor nieuwe outfit-inspiratie. Worden jullie al gek van mijn liefde voor pastels? Dit prachtige pilotenjack vond ik online bij River Island en ik was natuurlijk weer op slag verliefd. Ik bedoel: die kleur.. Het lichtgroene jack is voor mij de perfecte combinatie van stoer en lieflijk, met zijn asymmetrische rits en zachte, aaibare textuur. Dit jack gaat zeker op mijn verlanglijstje voor de lente, samen met de prachtige, poederroze sweater van Mango. Was het je al opgevallen dat Mango echt de allermooiste jumpers heeft?

Ik draag eigenlijk nooit meer jeans, want ik houd gewoon ontzettend van een comfortabele panty met een rok of jurk, of een wat losser vallende broek natuurlijk. Tóch heb ik hier gekozen voor een gescheurde jeans omdat ik het jack daarbij beter uit vind komen. Draag bij deze outfit een mooie bralette onder de jumper en maak je jas helemaal af met een poederroze sjaal en een winter white muts. Ben jij net zo verliefd op het jack als dat ik ben?

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”334668″]

Styled by Romy

4 gedachten over “INSPIRATIEPOST: Mint aviator coat

  1. Ah krijg helemaal zin in de lente door al die pastelkleurtjes! Vind het jack echt super maar ben ook helemaal verliefd op de laarsjes. Heb zelf de zwarte variant en ze staan zo gaaf bij alles :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven