Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Hunkemöller Swim Faves

Er zijn 2 kledingstukken die ik standaard koop nog vóórdat het seizoen begonnen is: de winterjas en de bikini. Eenmaal in het seizoen zijn de leukste exemplaren vaak al weggekaapt, en daarom start ik mijn zoektocht liever ruim op tijd. Hunkemöller vroeg me om een artikel te wijden aan mijn favoriete badmode en dat komt mooi uit, want Hunkemöller is de laatste tijd mijn vaste shop-adresje voor bikini’s.

Doordat Hunkemöller hun tops en onderstukjes apart verkoopt kun je ze superleuk mixen. Ik scoorde laatst al een prachtige, roestkleurige high waist bikini van Anna Nooshin for Hunkemöller, maar ook de reguliere Hunkemöller-lijn maakt me enthousiast. Omdat ik de (trotse) eigenaresse ben van een volle boezem én heupen vind ik het een must dat een bikini een broekje met hoge taille en een top met goede ondersteuning heeft.

Mocht je trouwens ook bikinitips nodig hebben bij je figuur, klik dan even hier. Gelukkig is het high waist bikinibroekje nu dé trend, net als pastel, de gladiator trend met strappy details en dé kleur voor badmode deze zomer: blauw. We weten allemaal dat badmode tegenwoordig ook gezien mag worden in onze dagelijkse outfits, daarom kun je je look bij Hunkemöller ook helemaal afstylen met hippe badpakken, crossbody bags en espadrilles.

Hierboven deelde ik alvast mijn favoriete items, met deze post wil ik jou vooral meegeven: begin op tijd met het shoppen van badmode en voorkom hiermee stress! Wat vind jij van mijn selectie? Waar shop je zelf het liefst voor badmode?

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Hunkemöller.

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Hunkemöller Swim Faves

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven