Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Makeup Revolution ‘Redemption’ palette ‘Romantic Smoked’

Ik weet het, dit is al het tweede Makeup Revolution palette dat ik in één week test. Toevallig kreeg ik ze beide tegelijkertijd toegestuurd, maar wilde ik er toch echt een aparte post over schrijven. In tegenstelling tot het ‘Fortune Favours the Brave’ palette waar ik een paar dagen geleden over postte, is het ‘Redemption’ palette ‘Romantic Smoked’ namelijk een stuk neutraler en subtieler. De kleuren in dit palet variëren van verschillende paarstinten naar grijs, roze, zwart en bruin. Ik ben vooral fan van de paarse kleurtjes, omdat ik dit heel mooi vind staan bij mijn groene ogen.

Makeup Revolution is natuurlijk een budgetmerk dat sinds kort verkocht wordt bij zo’n 400 Etos-filialen in Nederland. Je kunt het natuurlijk ook vinden bij geselecteerde online stores. Het merk heeft vaak goede kopieën van bestaande, duurdere make-up producten van luxe merken in hun collecties zitten. Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit van Makeup Revolution.

In het palette zitten 12 kleurtjes waarvan 6 mat en 6 glanzend. Ook zit er een fijn kwastje in waarmee je de poeders prima kunt aanbrengen. Jammer genoeg oogt het doosje nogal eenvoudig en zit er geen spiegeltje in, en ik vind het ook jammer dat de kleurtjes geen naam hebben.

Ik ben steeds erg tevreden over de kwastjes die bij de Makeup Revolution palettes zitten. Ze zijn van goede kwaliteit en prima bruikbaar, zo ook deze applicator.

Hierboven zie je de swatches, ik vond het aanbrengen zeer makkelijk gaan. Sommige kleurtjes ogen veel gepigmenteerder dan de andere, maar dat vind ik op zich niet heel erg voor zo’n betaalbaar palet. De poeders voelen zacht aan op de huid en hebben weinig tot geen fall-out. Ik moet zeggen dat ik de witte tint (meest links), oftewel de highlighter, erg goed vind. Hij is koel van kleur en heeft een goede glans- en kleur.

Voor mijn oogmake-up heb ik als basis de zevende, roze kleur gebruikt. Op mijn ooglid draag ik kleurtjes 2, 6 en 11 voor een paarse look en de bruine kleur 8 in mijn buitenste ooghoeken. De eerste kleur draag ik als highlighter op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken. Ik draag de vierde, grijze kleur boven mijn iris, in het midden van mijn bewegend ooglid.

De kleurtjes blijven prima een hele dag zitten en kruipen niet in de lijntjes. Dit palet kost maar zo’n 5,10,- en dat is natuurlijk geen geld. Daarom ben ik erg tevreden over de samenstelling qua kleuren en de kwaliteit van dit palet. Ga jij hem scoren? Wat is jouw ervaring met Makeup Revolution?

[show_shopthepost_widget id=”2255060″]

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends & Makeup Revolution NL. / Het product in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Makeup Revolution ‘Redemption’ palette ‘Romantic Smoked’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven