Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Getting party ready met Sacha shoes & LUZ

_____________________________________________

Little black dress: Le Ballon | Crossbody bag: TopVintage | Laarsjes: Sacha x FashionChick | Oorbellen: LUZ | Kettinkjes: We are Sassy NL & My Jewellery | Horloge: Rosefield | Armbandjes: Verschillend

Fotografie & locatie: Annelies

Wat houd ik toch van deze tijd van het jaar! In de gezellige periode voor kerst ga ik natuurlijk alvast nadenken over mijn outfits. Jullie ook? Ondanks dat ik eigenlijk niet zo vaak zwart draag en wel echt een liefhebber van kleur ben, trek ik tijdens kerst toch vaak een zwart jurkje uit de kast. Gewoon, omdat dat altijd goed is en omdat je in een LBD op elke gelegenheid kunt verschijnen.

Kerstdiner bij je schoonouders? Brunch met je collega’s? Cadeaus uitpakken onder de boom? Spannende avond met je lover? Het tijdloze, zwarte jurkje is jouw redder in nood. Ik shopte in mijn eigen kast in de zwarte jurkjes-sectie en kwam tot de ontdekking dat ik deze beauty nog heb. Dit jurkje is mijn geheime wapen bij een kledingcrisis omdat hij áltijd goed zit en je figuur onwijs flatteert.

Het zwarte jurkje loopt uit vanaf de taille en heeft een girly uitstraling door de doorschijnende stof met stippen. Met een biker boot is hij natuurlijk perfect doordeweeks te dragen, máár dat willen we nu niet. Ik wil een feest look! Gelukkig kwam daar Sacha om de hoek kijken, want ik werd uitgedaagd om de perfecte party outfit samen te stellen met schoenen uit hun feestcollectie. Ook mocht ik een sieraad van LUZ selecteren om het geheel af te toppen.

In de speciale feestcollectie van Sacha vind je alles voor een geslaagde kerst. Of voor een Nieuwjaarsborrel, natuurlijk. Je shopt er feestelijke pumps, metallic laarsjes, opengewerkte sandaaltjes en ook de feestcollectie van FashionChick! FashionChick ontwierp namelijk een exclusieve selectie voor Sacha en daar gaat mijn hart natuurlijk sneller van kloppen. Ik koos deze prachtige glitter laarsjes in sok-model. Dit wil zeggen dat de laarsjes afzakken rondom de enkel.

De laarsjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en hebben een elegante, spitse neus. En met de sexy hoge hak en de glitters straal jij meteen feest uit! Je lookje is natuurlijk niet af zonder de juiste sieraden. Momenteel ben ik helemaal weg van minimalistische sieraden die je dan met elkaar combineert. Draag meerdere, fijne kettinkjes gelaagd onder elkaar of meerdere kleine oorbelletjes in één oor. Of, creëer een heuse ring party!

LUZ is een prachtig, verfijnd merkje met de mooiste minimalistische sieraden. Je kunt LUZ gewoon bij Sacha shoppen en je zult gegarandeerd je ogen uitkijken tussen alle mooie kettinkjes, oorbellen, ringen en armbandjes. Ik wist dat ik voor een paar subtiele oorbelletjes zou gaan en uiteindelijk koos ik voor deze bliksemschicht exemplaren! De gouden ringetjes zijn super chic en makkelijk te dragen met andere oorbellen.

Ik ben natuurlijk benieuwd: wat vind jij nou dé ultieme party look? Wat trek jij uit de kast wanneer je het écht niet meer weet voor een feestje? En.. vind je mijn look geslaagd?

Shop the Look

In samenwerking met Sacha & LUZ.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven