Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Feminine Feminist by Marlies Dekkers

[show_shopthepost_widget id=”2745330″]____________________________________________________________

Blazer: River Island | ‘Gloria’ body: Marlies Dekkers | Flared pants: Didi | Raffia crossbody bag: Stradivarius | Platform espadrilles: Superga | Oorbellen: Oh so Hip | Kettinkjes: Oh so Hip, Steddy, Names4Ever & My Jewellery | Horloge: My Jewellery | Armbanden: ModeMusthaves, Oh so Hip, Happiness Boutique, My Jewellery & Michael Kors

Fotografie door Maren

Een goede, krachtige outfit begint voor mij al bij de lingerie die ik ‘s morgens uit mijn la haal. Ben ik in een romantische bui? Dan ga ik voor een lieflijk, pastelkleurig setje met doorschijnende stof. In een sexy bui kies ik voor rood kant, en wanneer ik het subtieler aan wil pakken ga ik voor neutraal nude. Wat ik ook onder mijn kleding draag, het is nooit ‘zomaar’ een setje. Ik weet namelijk als geen ander dat goede lingerie je totale mood kan bepalen.

Dat weet ook Marlies Dekkers – we kennen deze powervrouw allemaal. Ik vind Marlies enorm inspirerend omdat ze een krachtige, strijdbare en tegelijkertijd super sexy vrouw is. Dat willen we toch allemaal zijn?! Marlies begrijpt perfect dat wij vrouwen serieus genomen willen worden op ons werk, maar er ook sexy uit willen zien. Dat we houden van mooie make-up en glamoureus haar, maar tegelijkertijd ook van flink zweten in de sportschool. Die combinatie van krachtig en vrouwelijk voert Marlies Dekkers door in haar collecties.

Ik mocht afgelopen donderdag langskomen bij de Marlies Dekkers flagship store aan de Utrechtse Donkere Gaard – een prachtig pand aan de welbekende Oudegracht. Van tevoren had ik online al de nodige research gedaan en ik had mijn zinnen gezet op de prachtige ‘Gloria’ body. Deze zwarte body heeft de perfecte, vrouwelijke pasvorm en is afgewerkt met bandjes geïnspireerd op bretels. De comfortabele, pinstripe body is perfect om juist onder dat pak te dragen, of met een vrouwelijke kokerrok natuurlijk.

De sfeer in de winkel is luxueus, verleidelijk en toch enorm laagdrempelig en vooral heel huiselijk. Shopmanager Corrina geeft me eerlijk, enthousiast en vooral vakkundig advies. Wanneer ik de body aanpas in de boudoir-stijl paskamer zit hij meteen als gegoten. Dit is hem! Zo’n kledingstuk dat tijdloos is en jarenlang mee gaat. En waarin je je meteen oppermachtig en vooral vrouwelijk voelt. Ik heb hem hier gecombineerd in een dagelijkse look. Hoe zou jij de body zelf stylen?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”366417″]

In samenwerking met Marlies Dekkers.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven