Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De populairste lingerie trends van zomer 2022

Net als in de modewereld heb je ook op lingerie vlak genoeg mooie trends. Het opvallende hieraan is dat de lingerie trends heel vaak overeenkomen met die uit het modebeeld. Uiteraard is het enorm belangrijk dat je naast trends ook mooie basis lingerie in je garderobe hebt. Op die manier kun je steeds weer mixen en matchen met de meer trend gerichte stukken. Het is natuurlijk extra leuk om elke lente of zomer je collectie aan te vullen met de laatste kleuren-, materialen en fits. 

Je zult vast al gezien hebben dat het modebeeld op dit moment lekker opvallend is. Ook onze lingerie mag gezien worden als een echt statement. Maak je beha dus gerust onderdeel van je outfit en zorg voor een opvallend randje kant, een beha bandje dat gezien mag worden of een doorschijnende top waaronder je beha mooi te zien is. Ga voor een felle, fluoriserende kleur waardoor je je ‘s morgens bij het aantrekken direct vrolijk voelt.

Als tegenhanger heb je de zoete pastels. Denk hierbij aan licht geel, lila, salie groen en pastelroze. Ook met een grotere cupmaat vind je prachtige bh’s in grote maten met echte snoepkleurtjes. Online bij Wenz vind je stijlvolle grote maten bh’s die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Belangrijk hierbij is dat je eerst even de juiste behamaat laat opmeten alvorens je online bestelt. Op die manier heb je altijd de juiste maat in huis! Bij Wenz kun je comfortabel grote maten bh’s shoppen vanuit je luie stoel, ook wanneer je een beha met extra steun of versteviging nodig hebt. 

Lingerie mag ook na het vele thuiswerken nog steeds comfortabel zitten. We zien veel nude tinten, naadloze lingerie, fijne breisels, natuurlijk katoen en de slip met hoge taille. Dit type slip zit bijzonder lekker en een eventueel buikje wordt mooi glad gestreken. Grote maten bh’s zijn natuurlijk sowieso al heerlijk comfortabel door de steun die ze je bieden. Heb je een grotere cupmaat, ook dan kun je perfect comfy lingerie aan. Houd je van een glansje, dan zit je dit seizoen goed. De laatste lingerie trend is namelijk satijn. Een satijnen of zijden beha staat ontzettend luxe en kun je bijvoorbeeld mooi onder een oversized blouse dragen.

Je nachtmode is niet meer beperkt tot enkel in de slaapkamer, want deze zomer dragen we onze favoriete slip dress gewoon buitenshuis. Een satijnen of zijden slip dress staat super gaaf met een paar stoere boots naar een festival, of juist classy met een blazer. Of wat dacht je van een zijden camisole top die je onder een blazer draagt? Ik ben ook fan van de pyjama look die je met een paar high heels kunt transformeren naar een party outfit. 

De slip met hoge taille zorgt ervoor dat de retro look automatisch ook weer terug is. Ruitjes, het bustier, zwart-wit, klassiek.. lingerie mag weer echt ‘classy’ zijn. Voor een totaal eigen look kun je natuurlijk ook kiezen voor een broekje met een andere kleur of print dan de top! Maak er vooral je eigen, persoonlijke set van deze zomer. 

Styled by Romy

Terug naar boven